Pentru a calatori catre Germania prin prisma unui voiaj eficient, ieftin si ofertant prin prisma avantajelor ergonomice pe care le presupune, programul Bietigheim-Bissingen -Targu Frumos-transport cu autocarul intreprins de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL constituie optiunea ideala, cuprinsa intr-un protocol international care a creat traditia rutelor romano-germane.

Citadela germana, situata in districtul Ludwigsburg din cadrul landului Baden-Wurttemberg, este marginita de rivierele Enz si Metter, adunand si apele Neckarului, ceea ce confera laolalta un tablou pitoresc intregii regiuni germane din acest areal. Aflat la 19 kilometri in nordul Stuttgart-ului si la 20 de kilometri de Heilbronn, orasul constituie o destiatie turistica ideala pentru a cunoaste chiar si imprejurimile metropolitane, aspect sugerat de oferta transport Bietigheim-Bissingen -Targu Frumos cu autocarul.

Aplicand pentru curse autocar Bietigheim-Bissingen –Targu Frumos descoperiti nenumarate obiective turistice precum Podul Bietigheim Enz Valley, lung de 287 m, construit in 1853, Poarta Veche, fortificatie inaltata in secolul XIV, biserica protestanta Downtown, Centrul Vechi, configurat incat din 1506, Castelul Bietigheim, construit in 1546, renovat intre 2000 si 2002, astazi gazduind una dintre cele mai importante scoli de muzica.

Cumparati bilete de autocar Bietigheim-Bissingen -Targu Frumos direct de pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL in conditii ofertante de pret, destinatia fiind asezata strategic in linia de jonctiune a rutelor Western Railway –  care leaga Stuttgart de Karlsruhe si de Heidelberg – si Franconia.

Aplicand pentru o rezervare bilet pe ruta Bietigheim-Bissingen -Targu Frumos in cadrul portalului nostru virtual, simplu de accesat, va atrageti toate oportunitatile de a vizita orasul de bastina al compozitorului german Namosh. Mai mult decat atat, aici, in spatiul virtual, veti putea consulta toate cursele romano-germane realizate de compania noastra, ofertele de pret si regimul de discount aferent fiecarei rute in parte, garantat insa elevilor, copiilor, studentilor, pensionarilor si grupurilor organizate.

Site-ul oficial al companiei va procura servicii de consultanta de voiaj online gratuita, propunand o solutie alternativa de calatorie pentru turistii care trebuie sa ajunga intr-o destinatie germana sub presiunea timpului, prin programul last-minute Bietigheim-Bissingen -Targu Frumos. Pentru a beneficia de acest pachet de voiaj, ca de altfel de oricare alta oferta marca Mayer, sunteti rugati sa completati un formular de rezervare online, disponibil pe site-ul oficial.
Preturi traditionale pentru voiaje de elita la standarde europene: Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va invita intr-un itinerariu romano-german consumat ca parteneriat durabil intre firma noastra, lider al pietei europene de profil al transporturilor de persoane, si potentialii clienti, multumindu-va pentru optiunea facuta. Drum bun!