Firma SC Armin Mayer Reisen Srl pune la dispozitia clientilor sai o ruta unica de voiaj, prin oferta transportului Barlad-Plattling cu Autocar.

Aflat in mijlocul districtului Deggendorf, de-a lungul rivierei Isar, Plattling reprezinta o urba aparte, care pastreaza in memoriile sale un spirit de competitie, de la paginile istoriei Primului Razboi Mondial, la Campionatele Mondiale de kayak. Toti cei pasionati de oricare dintre acestea pot opta pentru transportul autocar Barlad-Plattling, gestionat de Armin Mayer Reisen.

Pentru a ajunge in tinutul Bavariei de Jos, cursele autocar Barlad-Plattling va poartapana in inima Plattling-ului, care se bucura de o retea feroviara care leaga principale puncte turistice precum Regensburg, Passau, Frankfurt ori Viena. Un adevarat privilegiu de voiaj, pretul de autocar Barlad-Plattling va aduce aproape si de o oaza de spiritualitate, Plattling gazduind Biserica Sfântul Iacob, construită într-un stil romanesc autentic.

Tot prin achizitionarea biletului de autocar Barlad-Plattling veti face alaturi de Armin Mayer Reisen o calatorie in timp, admirand monumente istorice precum piatra memoriala dedicată evreilor rezidenți ai Plattling-ului si victimelor lagarului de concentrare Flossenburg, precum si Palatul Ludwig care dincolo de a pastra calitatea de lacas istoric, gazduieste acum si un centru medical.

Transportul Barlad-Plattling cu autocarul va ofera in sezonul estival oportunitatea de a va bucura de dinamica sarbatorilor din Plattling, participand la celebrarea carnavalului Mardi Gras, manifestata prin concerte de muzica bavareza specifica ori vernisaje de arta expuse in galerii, institutii educationale ori teatre.

Cursa de autocar Barlad-Plattling va pot aduce in miezul traditiei bavareze, acolo unde Festivalul Medieval anual se desfasoara frenetic pe strazile citadelei germanice. De aceea, transportul Barlad-Plattling cu autocarul va aduce vacanta la cheie, prin siguranta si confortul pe care  biletul de autocar Barlad-Plattlingvi le garanteaza cu profesionalism si seriozitate.

Pentru ca vacanta dumneavoastra ori calatoriile in interes de serviciu sa constituie un avantaj, potentialii clienti pot beneficia de reducerile pretului de autocar  Barlad-Plattling prin prisma unei rezervari prealabile. Pensionarii, studentii, alumnii claselor scolare ori grupurile de persoane organizate vor obtine  biletul de autocar Barlad-Plattling la un cuantum convenabil.

Pentru transportul de persoane Barlad-Plattling cu Autocar rezervarile online pot fi efectuate online, accesand site-ul oficial al companiei.