Pentru o calatorie europeana de traditie la preturi avantajoase, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL a lansat un program international destinat celor mai ofertante voiaje romano-germane realizate prin Balingen -Targu Frumos-transport cu autocarul.

Destinatia se afla situata in landul Baden-Wurttemberg, reprezentand capitala districtului Zollernalbkreis, ceea ce o semnifica in calitatea unei pozitionari strategice, chiar in apropierea regiunii Swabia Jura, la cca 35 de kilometri de Tubingen, spre sud, 35 de kilometrui nord-est de Villingen-Schwenningen si la 60 de kilometri sud-vest de Stuttgart. Calatoria care citadela germana, consumata prin itinerariul transport Balingen -Targu Frumos cu autocarul, devine ofertanta nu doar prin prisma costurilor accesibile, dar si prin deschiderea unor posibilitati multiple de transport in regiunile invecinate.

 Mentionat pentru prima data in 863, orasul catre care se indreapta  curse autocar Balingen –Targu Frumos dispune de o recuzita istorica remarcabila: initial asumat ca posesie a lordului Haigerloch, orasul ajunge in 1162 in custodia contelui de Hohenberg, primind titlul urban de la Friedrich der Erlauchte.

Cei care achizitioneaza bilete de autocar Balingen -Targu Frumos se pot bucura la destinatie de o panorama urbana inedita, in care spiritualitatea este gazduita intr-o formula germana autentica. Orasul distrus in 1809 de un incendiu vast este reorganizat, biserica protestanta, castelul urban si inca unele edificii scapand asaltului. Toate acestea si-au conservat spiritul traditional, biserica protestanta, de pilda, finisata in 1541, conservandu-si emblema apsidica intacta.

Operand procesul de rezervare bilet pe ruta Balingen -Targu Frumos prin simpla accesare a site-ului oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL veti lua la cunostinta intregul protocol de calatorie international de care dispune firma noastra, incluzand programul rutelor aferente si costurile incluse, deseori semnalate prin preturi personalizate, in functie de exigentele si nevoile clientilor nostri. Mai mult decat atat, aici veti putea consulta atent programul last-minute Balingen -Targu Frumos, generand un itinerariu de elita, in conditii de presiune a timpului, care vine in intampinarea nevoilor practice si sponteneitatii clientilor nostri.

Completarea unui formular de rezervare online pe site-ul oficial al companiei va aduce aproape de parteneriatul romano-german incheiat cu Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL: siguranta, confort, precizie si costuri ofertante- sunt privilegiile oricarui client care transforma protocolul nostru de calatorie intr-o colaborare de lunga durata. Alaturi de noi, cunoasterea Germaniei este mai mult decat practicarea turismului de calitate!