Creuzet cultural, centru universitar de traditie, purtator in istoria Bavariei al unui parfum bahic aproape clasicist, Landau reprezinta una dintre destinatiile-cheie pe care Armin Mayer Reisen o ofera clientilor sai prin ruta unica de transport Baia Mare- Landau cu Autocar.

Prin transportul autocar Baia Mare- Landau, Armin Mayer Reisen va propune o calatorie in timp, pana in negura anilor 1106, cand Landau in der Pfalz respira inca un aer imperial. Oferta livrata prin curse autocar Baia Mare- Landau va conduce pe meleagurile unui burg care si-a declarat pentru prima data autonomia in secolul XIII, printr-o libertate consfintita de Rudolf I de Habsburg. Astazi, spiritul burghez independent al Landau-ului se ingana cu o libertate deopotriva spirituala si istorica: gazda a unei manastiri augustiniene, Landau a facut parte din cele zece madulare ale Alsaciei cuprinse in Decapole, transportul Baia Mare- Landau cu autocarul rescriind rutele itinerariilor romano-germane.

De o calatorie cu parfum istoric se pot bucura toti cei care achizitioneaza biletul de autocar Baia Mare- Landauprin recurs la o gama larga, personalizata, de oferte, in functie de exigentele de voiaj si  preferintele autorilor unui sejur estival.

Cursa de autocar Baia Mare- Landauva prezinta Landau-ul asa cum este: nestirbit de rigurozitate, imprejmuit de fortificatii in miezul carora isi depanau povestea zeci de actori ai unei comunitati evreiesti care umpleau paginile de manual cu subiecte tabu.

Prin transportul Baia Mare- Landaucu autocarul nu doar timpul merge in sens invers. Preturile, avantajoase, coteaza biletul de autocar Baia Mare- Landau in randul exigentelor principale ale clientilor nostri.

Astfel Armin Mayer Reisen va sprijina in calatorie catre confort si siguranta cursele autocar Baia Mare- Landau,  parcul personal de autocare moderne clasificate la standarde internationale fiind la dispozitia potentialilor clienti full-time. Pretul de autocar  Baia Mare- Landau este disponibil in regim privilegiat prin rezervari prealabile,  in vreme ce  biletul de autocar Baia Mare- Landau ajunge la grupuri de persoane, elevi, studenti si pensionari in sistem de reduceri.

Pentru transportul de persoane Baia Mare- Landau cu Autocarsite-ul companiei poate fi accesat oricand de catre cei care doresc ca Armin Mayer Reisen sa devina partenerul lor de vacanta!