Pentru un sejur de relax si deconectare pe teritoriile Germaniei, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL recomanda ca destinatie ideala un centru spa situat in landul Baden-Wurttemberg, si anume Baden-Baden, oras inclus in protocolul de calatorie aferent programului  Baden-Baden-Targu Frumos-transport cu autocarul.

Aflat in sudul Germaniei, Baden-Baden, capitala districtuala a orasului Karlsruhe, intinzandu-se la poalele Padurii Negre in regiunea nordica si marginit partial de raul Oos, care aduce citadela in apropierea Frantei si a Elvetiei printr-un dialog geografic de tip panoramic, se destainuie turistilor europeni prin pachetul de calatorie transport Baden-Baden-Targu Frumos cu autocarul.

Prin curse autocar Baden-Baden–Targu Frumos descoperiti capitalul turistic si cultural al destinatiei care va ofera, in custodia unui amplu itinerariu, urmatoarele obiective: Kurgarten- Gradina Spa Kurhaus, gazduind anual festivalul de muzica clasica, Muzeul Faberge, Casinoul, Centrul Spa Cracalla, Neues Schloss- Noul Castel, inaltat in secolul XV, ca resedinta formala a familiilor regale din Baden, ruinele Bailor Romane, ori Paradisul, o gradina naturala remarcata prin supletea si frumusetea fantanilor care o redau ca proiect renascentist de influenta italiana.

De asemenea, posesorii unor bilete de autocar Baden-Baden-Targu Frumos pot continua vizita la destinatie prin contemplarea Capelei Sturdza, un monument spiritual edificat in calitate de capela romaneasca, ori prin intreprinderea unor drumetii si promenade in aer liber pe Muntele Mercur, pana la turnul de observare.

Finalizand procesul de rezervare bilet pe ruta Baden-Baden-Targu Frumos direct pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL., realizat prin formula unui portal virtual simplu de accesat, unde veti gasi expuse toate ofertele de itinerarii generate de firma noastra, alaturi de lista de preturi si de regimul de discount garantat elevilor, copiilor, studentilor, pensionarilor si grupurilor organizate, calatoria dumneavoastra poate avea un profil balnear prin calitatea centrelor spa aflate la destinatie.

Programul last-minute Baden-Baden-Targu Frumos vine in intampinarea tuturor celor care calatoresc sub presiunea timpului, acest pachet de calatorie putand fi achizitionat prin completarea unui formular de rezervare online disponibil pe site-ul oficial al companiei.

Pentru un itinerariu boem si un partener de elita la preturi de elita, indreptati-va catre Germania prin Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL!