Unul dintre cele mai reputate centre spa din Germania, situat in landul Baden-Wurttemberg, in sudul Germaniei, constituit drept capitala a urbei Karlsruhe, reprezinta destinatia dumneavoastra de vacanta la cheie inclusa de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. intr-un nou protocol de calatorie, cuprinzand oferta transport Baden-Baden -Iasi cu autocarul.

 

Citadela germana, aflata in arealul unui pitoresc inedit la Nord de Padurea Neagra, este situata strategic de-a lungul rivierei Oos, in apropiere de Franta si Elvetia, constituind astfel un nod turistic inedit pentru calatorii care doresc ca finalitate a sejurului lor un oras deschizand oportunitati multiple de voiaj.

 

Rutele Baden-Baden -Iasi-transport cu autocarul sunt semnificative pentru potentialul balnear, turistic si antreprenorial pe care il valorifica, asa cum explica insasi etimologia regiunii: termenul german Baden, tradus ca „baie” este resemnificat din traditia romana, fostele bai latine fiind omagiate prin numirea oficiala a orasului astfel in epoca medievala.

Baden, destinatie a programului international de transport de persoane operat de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL prin curse autocar Baden-Baden –Iasi, a fost descoperit ca centru spa in perioada celui de-al doilea congres din Rastatt, popularitatea citadelei germane crescand, din aceste considerente, odata cu vizita reginei Prusiei in secolul XIX aici, pentru a-si imbunatati starea de sanatate. Mai tarziu, acelasi tip de calatorie avea sa il intreprinda Regina Victoria, Napoleon al III lea, Berlioz, Turgenev, ba chiar Dostoievsky, Baden-Baden fiind inclus ca oras gazda al unei scene din romanul Anna Karenina al lui Tolstoy.

 

Bilete de autocar Baden-Baden –Iasi va rezerva un arsenal turistic bogat, configurat prin obiective precum: Kurhaus, gradina spa renumita, Muzeul Faberge, Casinoul, Caracalla Spa, Neues-Schloss, castel rezidential construit in secolul XV, ruinele bailor romane, Paradisul- o gradina italieneasca in stil renascentist cu nenumarate fantani, Sammlung Frieder Burda- cea mai mare colectie germana de arta moderna.

 

Operand o rezervare bilet pe ruta Baden-Baden –Iasi direct pe site-ul oficial al companiei noastre, Baden-Baden va deschide un centru spa inedit, cu terenuri de golf, tenis si posibilitati de divertisment multiple.

 

Cursele in regim last-minute Baden-Baden –Iasi sunt ofertante nu doar prin prisma costurilor accesibile dar si datorita profesionalismului de care beneficiati in intreprinderea unui voiaj neplanificat, realizat de o echipa de profesionisti printr-un parc auto modern care confera siguranta, eficienta si precizie. Va invitam pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. sa completati un formular de rezervare online, configurandu-va astfel oportunitatea unui transport Baden-Baden -Iasi cu autocarul. Va uram drum bun!