Ales predominant ca destinatie academica, reputat pentru capitalul intelectual si ideatic de care dispune atat in planul cercetarilor stiintifice dar si in domeniul cultural, Augsburg este destinatia aleasa de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL pentru deplasarile romano-germane parcurse prin programul Augsburg-Targu Frumos-transport cu autocarul.

 Oras situat in sud-vestul Bavariei, recunoscut ca centru universitar si gazda a Regierungsbezirk Schwaben si Bezirk Schwaben, Augsburg este un district urban consemnat al treilea ca dimensiune, in ordinea suprafetei, in Bavaria, dupa Neuss si Trier.

Prin transport Augsburg -Targu Frumos cu autocarul descoperiti un oras cu o istorie urbana aparte, fiind resedinta a numeroase familii patriciene cu un palmares cultural intens, familiile Fugger si Welser inlocuind, in plan universal, clanul de Medici in plan european, de pilda.

Destinatia unor curse autocar Augsburg –Targu Frumos se desfasoara intr-un areal geografic care include Konigsbrunn si districtul eponim, principalele obiective turistice fiind inregistrate in planul arhitecturii urbane.

Centrul vechi, cu un turn simbol realizat in 1620 in stil Renascentist, Perlachtrum, un clopot de turn turnat inca din 989, Palatele Fugger, resedinte ale celebrilor bancheri europeni, resedinta scaunului Arhiepiscopal, Muzeul de arta Schawzlerpalais, generat in formula Rococo, biserica Sf. Ulrich si Agra, casa memoriala Motzart ori gradinile botanice Augsburg asteapta la destinatie posesorii unor bilete de autocar Augsburg -Targu Frumos pentru un itinerariu turistic.

Trei fantani baroce care au creat istoria locala- dedicate impartului Augustus, lui Mercur, respectiv lui Herucles, muzeul roman inclus in abatia Sf. Margaret ori canalele medievale contribuie semnificativ la dezvoltarea alurii turistice a orasului care poate reprezenta, mai cu seama in sezonul estival, tinta celor mai frumoase promenade in aer liber. Pentru a va bucura de toate aceste aspecte puteti opera o   rezervare bilet pe ruta Augsburg -Targu Frumos pe site-ul oficial al companiei, in conditii interactive.

Simplu de navigat, portalul nostru online expune informatiile de care aveti nevoie pentru intreprinderea unui sejur romano-german la cheie, propunandu-va un protocol aparte prin programul  last-minute Augsburg -Targu Frumos. Venind in intampinarea partenerilor care calatoresc sub presiunea timpului, compania noastra dezvolta conditii de siguranta, confort, precizie in mobilitatea rutiera, eleganta printr-un parc auto modern aflat sub indrumarea unei echipe de profesionisti, clientii optand la preturi personalizate pentru un voiaj la cheie prin completarea unui formular de rezervare online.Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va ofera un voiaj european de elita la preturi traditionale!