Situtat in sud-vestul Bavariei, in Germania, Augsburg reprezinta noua destinatie la cheie a voiajelor romano-germane intreprinse de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL intr-un parteneriat de traditie interstatal care a adaugat o nota de elita europeana in istoria transportului de persoane, prin lansarea ofertei de transport Augsburg-Iasi cu autocarul.

 

Dominat timp de 500 de ani de statutul istoric de Oras Imperial Liber, Augsburg tenteaza turistii printr-o achizitie istorica remarcabila, asumata in plan intelectual prin constituirea sa ca fiind unul dintre cele mai importante orase universitare catre care se indreapta cursele Augsburg-Iasi-transport cu autocarul.

 

Resedinta a doua coordonate regionale- Regierungsbezirk Schwaben, respectiv Bezirk Schwaben, Augsburg reprezinta un district urban recunoscut in cadrul unor curse autocar Augsburg-Iasi pentru pitorescul cultural-istoric. In acest sens, Augsburg este al treilea oras ca vechime al Germaniei, dupa Neuss si Trier.

 

In masura in care optati pentru achizitionarea unor bilete de autocar Augsburg-Iasi, atunci este bine sa stiti ca destinatia poseda propria sarbatoare urbana- Augsburger Hohes Friedensfest- manifestata in fiecare 8 august. De aceea, Ausburg este orasul cu cele mai multe sarbatori oficiale din intreaga Germanie.

 

Istoria citadelei germane este impresionanta: generand in plan european propria „familie de Medici” prin clanurile Fugger si Welser, orasul abunda in obiective culturale remarcabile. O rezervare bilet pe ruta Augsburg-Iasi va aduce in pozitia de contemplatori ai unor cladiri legendare precum: Turnul orasului, realizat in 1620 in stil renascentist, Perlachturn, un turn de clopote construit inca din 989, Palatele Fugger, Catedrala Arhiepiscopala, Bierica Sf. Ana, Resedinta lui Motzart ori casa din copilarie a reputatului Bertolt Brecht.

 

Daca toate aceste elemente sunt suficient de persuasive pentru a acorda calatoriei dumneavoastra un imbold, va invitam sa parcurgeti site-ul oficial al companiei in vederea consultarii protocolului de calatorie. Mai mult decat atat, aici veti gasi expuse si ofertele de tip last-minute Augsburg-Iasi, pentru care achitati cuantumuri accesibile, rascumparand un voiaj marcat prin eficienta, precizie, rapiditate si confort.

 

Completati un formular de rezervare online pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL pentru a beneficia de transport Augsburg-Iasi cu autocarul. Va multumim pentru oportunitatea de a fi parteneri in cadrul unui voiaj romano-german de traditie!