In Franconia Mijlocie, a landului Bavaria, noua destinatie de vacanta inclusa de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. in cadrul unui protocol de voiaj international romano-german se intinde intr-un areal pitoresc desavarsit, asteptandu-si turistii prin oferta Auf a.d.Pegnitz-Targu Frumos-transport cu autocarul.

 Calatorind eficient si la costuri ofertante, in conditii de confort, siguranta, precizie in mobilitatea rutiera internationala si eleganta conferita de un parc auto modern utilat, partenerii de transport ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL se indreapta catre Germania prin  curse autocar Auf a.d.Pegnitz –Targu Frumos, ajungand de aceasta data in capitala districtului Nurnberg Land, o dimensiune bavareza remarcata printr-un capital turistic inedit.

Aplicatiile pentru transport Auf a.d.Pegnitz -Targu Frumos cu autocarul  pot fi executate online, direct pe site-ul oficial al firmei, prin economie de timp si de efort: aici veti gasi expuse protocoalele de voiaj, programul complet de rute internationale intreprinse, grila de discount-uri ori costurile aferente, deseori discutate in regim personalizat, adaptat nevoilor si exigentelor clientilor nostri.

Un obiectiv semnificativ al destinatiei este conferit de Castelul Wenzel construit in 1360. Aici, posesorii unor  bilete de autocar Auf a.d.Pegnitz -Targu Frumos pot intreprinde o scurta vizita culturala, arealul castelan incluzand o pestera care functioneaza in regim deschis, expunand cca 100 de arme intr-un peisaj de caverna exclusiv.

Peste 29 de diviziuni suburbane si mini-districte pot fi contemplate de catre actorii turistici ai acestui sejur, prin executarea procesului de rezervare bilet pe ruta Auf a.d.Pegnitz -Targu Frumos achitand preturi modice, ofertante, pentru un program de calatorie confortabil si elitist.

Site-ul oficial al companiei sta la dispozitia tuturor celor care opteaza si pentru calatoriiile realizate spontan, in interes business, academic, de serviciu sau personal: programul last-minute Auf a.d.Pegnitz -Targu Frumos vine in intampinarea tuturor celor care au nevoie de un partener de transport viabil, serios si la profesionist pe ultima suta de metri, singurul pas pentru a deveni clientii companiei noastre, bucurandu-va de ofertele speciale, fiind completarea unui  formular de rezervare online.

 Pentru un sejur de succes, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL deschide un protocol de calatorie individual boem si de elita, revendicand pozitia de lider al pietei europene de profil in randul itinerariilor romano-germane.