Pe culmile Bavariei, in negura landului tutelat de districtul Neuburg, Firma Armin Mayer Reisen va aduce la cheie o destinatie de vacanta insolita, situata de-a lungul raului Paar, si anume citadela Schrobenhausen, gratie transportului Arad- Schrobenhausencu Autocar.

Prin transportul autocar Arad- Schrobenhausen, citadela geamana a Bridgnorth-ului britanic, Schrobenhausen, aflata la mai putin de 25 de km de Ingolstadt, va poarta in atmosfera rustica, rurala, a tinutului bavaric prin oferta unui sejur romano-german derulat in exclusivitate de Armin Mayer Reisen.

Asumand repere estivale ori profesionale, cursa autocar Arad- Schrobenhausen livreaza optiuni unice in care voiajul dumneavoastra poate fi derulat pe ruta mentionata in conditii de siguranta si confort cuantificate la standarde internationale. Din inima Ardealului pana in sudul landului bavarez,  pretul de autocar Arad- Schrobenhausen scurteaza distanta. Transportul Arad- Schrobenhausen cu autocarul este partea unui  itinerariu romano-german gestionat de Armin Mayer Reisen, biletul de autocar Arad- Schrobenhausen fiind disponibil la cuantumuri de pret personalizate pentru fiecare potential client ori partener al firmei noastre.

Pentru a vizita reputata rezervatie naturala a landului, Altmuhl Park, cursa de autocar Arad- Schrobenhausen reduce granitele dintre cele doua areale turistice, transportul Arad- Schrobenhausencu autocarul ramane optiunea cea mai confortabila pentru o astfel de ruta estivala.

Firma SC Armin Mayer Reisen Srl asigura clientilor sai  siguranta voiajului prin parcul personal de autocare moderne cotate la standarde internationale, cursele autocar Arad- Schrobenhausen  stand la dispozitia potentialilor turisti ori a tuturor celor care isi transforma slujba in privilegiu, optand pentru un astfel de sejur in voiajul derulat in interes de serviciu.

Desi pretul de autocar  Arad- Schrobenhausen se incadreaza in cuantumuri favorabile, Armin Mayer Reisen va deschide vacanta cu un cadou, biletul de autocar Arad- Schrobenhausen intrand in buzunarul  elevilor, studentilor si pensionarilor la reduceri de pret consistente. Exceptie nu fac de la regula cuantumului de pret de autocar  Arad- Schrobenhausen nici grupurile de persoane autorizate, care beneficiaza prin biletul de autocar Arad- Schrobenhausen de un voiaj fara cusur.

Un prim pas pentru un voiaj de succes il reprezinta site-ul oficial al fir