Recunoscut initial ca Anspach, oras situat in Bavaria, capitala a regiunii administrative a Franconiei de Mijloc, Ansbach este  noua destinatie de vacanta a ofertei de itinerarii romano-germane constituita de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. ca transport Ansbach-Iasi cu autocarul.

 

Situat la cca 40 kilometri sud-vest de Nuremberg si 140 de kilometri de Munich, orasul se bucura de o pozitie riverana pitoreasca generata de proximitatea raului Main, oferta Ansbach-Iasi-transport cu autocarul fiind una generoasa, nu doar din pricina cuantumurilor accesibile, dar si datorita culturii si istoriei sale autentice.

 

Dezvoltat ca manastire benedictina in secolul VIII, Ansbach devine resedinta familiei Hohenzollern in 1331, curse autocar Ansbach-Iasi oferind un palmares de obiective amplu, in randul carora amintim: Castelul Margraves din Brandenburg-Ansbach, Muzeul Margrave, Monumentul Kaspar Hauser, Bisericile renascentiste Sf. Gumbertus si Sf. Johannis, Teatrul Ansbach, ori reputatul LOFT- Proiectul de spatiu pentru arta contemporana.

Bilete de autocar Ansbach-Iasi pot fi achizitionate de pe site-ul oficial al companiei, unde puteti consulta protocolul de calatorie integral, in vederea configurarii unei perspective unitare asupra voiajului dumneavoastra. Pentru o calatorie confortabila, eficienta si rapida, achitati cuantumuri optime, bucurandu-va de un sejur intreprins de o echipa de profesionisti, printr-un parc auto modern, consultanta de voiaj fiind gratuit inclusa in pachetul nostru de calatorie.

 

Procesul de rezervare bilet pe ruta Ansbach-Iasi poate fi realizat pe site-ul companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL sau telefonic, calatoria fiind ofertanta si prin prisma proximitatilor ori a suburbiiilor de care dispune destinatia, acestea din urma fiind: Eyb, Bernhardswinden, Brodswinden, Claffheim, Elpersdorf bei Ansbach, Hnnenbach, Neuses bei Ansbach, Struth, Wasserzell, Schalkhausen, Geisengrund, Dornberg, Neudorf, Steinersdorf.

 

Calatoriile neplanificate pot fi realizate prin oferta last-minute Ansbach-Iasi, pentru care sunteti rugati sa completati un formular de rezervare online. Regimurile de discount se aplica tuturor clientilor fideli, grupurilor organizate, ori elevilor, parintilor, pensionarilor si copiilor, costurile accesibile constituind un avantaj net al voiajului romano-german intre Ansbach si Iasi.

 

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. va ureaza drum bun catre o destinatie culturala de traditie pentru constiinta germana!