Serviciile oferite de compania Mayer & Mayer

servicii

Compania noastră, Armin Mayer Reisen se bucura de mulţi ani de experienţă în domeniul transporturilor internaţionale şi a turismului, clasându-se printre primele agenţii de top din România.

Această poziţie a fost câştigată prin profesionalismul şi eleganta companiei de a oferii servicii de cea mai înaltă calitate clienţilor noştrii.

Programe turistice

Beneficiand de relaţii profesionale, având un număr însemnat de operatori de turism şi agenţii de turism care îşi desfăşoară activităţile profesionale pe întreg teritoriul României cât şi a Europei, vă putem oferii şi programe turistice în cazul în care doriţi să beneficiaţi de aceste servicii.

Preţuri avantajoase

Doar cu noi călătoriţi cu cele mai bune tarife de pe piaţă, raportul calitate-pret fiind permanent în atenţia conducerii firmei. Taxele pe care le plătiţi, sunt cele reale, neexistând taxe ascunse cerute ulterior îmbarcării. Vă oferim atât bilete dus, cât şi dus-întors spre orice destinaţie inclusă în traseele noastre.

Condiţii de călătorie

Autocarele noastre sunt de ultima generaţie, menite să asigure maximul de confort pe distanţe mari, fiind echipate cu scaune rabatabile, echipament audio-video, aer condiţionat şi locuri spaţioase pentru picioare. Practicăm o politică strictă anti-fumat în interiorul autocarelor, dar pe traseu facem scurte pauze în care călătorii vor avea posibilitatea de a fuma.

Siguranţa şi flexibilitate

Un operator de linii regulate este cu atât mai competitiv cu cât echipa tehnică a firmei este mai competitivă. Armin Mayer Reisen a avut tot timpul aportul unei echipe de ingineri şi tehnicieni pregătiţi după cele mai înalte standarde în domeniu. Această calitate s-a reflectat întotdeauna în realizările şi imaginea companiei. Vehiculele şi echipamentul din dotare sunt inspectate periodic pentru a fi menţinute la înalte standarde de siguranţă pe tot parcursul călătoriei.

Armin Mayer Reisen vă aşteaptă!