Serviciile de rezervari bilete autocar Germania pentru transport autocare Germania – Romania si Romania-Germania sunt disponibile online, completand formularul de rezervari bilete autocar in doar cateva minute.

Oferte rezervari bilete autocar Germania

Ofertele pentru rezervari bilete autocar Germania sunt disponibile saptamanal pe site-ul www.mayer-transport .ro la rubrica „oferte”.

Indiferent prin ce metoda se rezerva bilete Germania, online, la sediul firmei sau la urcare in autocar, in momentul in care se fac rezervari bilete autocar, elevii, studentii, pensionarii si grupurile de persoane vor beneficia de reduceri de pret.

In functie de locurile disponibile pentru transport cu autocare Germania, va oferim posibilitatea de a rezerva bilete autocar Germania prin oferta „Last minute”.

La cerere, in momentul in care se fac rezervari bilete autocar Germania, putem organiza sevicii de transport persoane pana la domiciliul clientului. In cazul muncitorilor, oferim transport cu autocare Germania pana la locul de munca.

Pentru clientii care fac rezervari bilete autocar Germania

Clientii care doresc sa faca rezervari bilete autocar Germania pentru un oras sau comuna care nu este afisata pe site-ul nostru, ii rugam sa solicite oferta de transport in localitatea dorita prin intermediul unui formular de solicitare transport.

Oferim si transport de colete cu autocare Germania pe ruta Romania-Germania si Germania-Romania.

Va stam la dispozitie cu informatii si detalii pentru rezervari bilete autocar Germania, respectiv oferte personalizate de transport persoane atat in Germania cat si in alte tari cum ar fi: Austria, Ungaria, Elvetia, Franta.