Reeperbahn este o strada din Hamburg districtul St Pauli, unul din cele doua centre ale vietii de noapte din Hamburg, de asemenea, cartierul orasului este luminat de o lumina de culoare rosie. In limba Germana este numit „die sündige Meile”

Numele Reeperbahn – ceea ce înseamna de fapt strada Sforii,  strada este captusita cu restaurante, cluburi de noapte, discoteci si baruri. Exista de asemenea, magazine de sex, bordeluri, un muzeu de sex si multe altele.

Herbertstrasse, este situata chiar in spatele postului de politie, district la colt de Reeperbahn si Davidstrass. Mai multe alei sunt blocate la sfarsitul anului de catre un gateway de otel, prin care doar barbatii au voie sa calatoareasca, prostituatele din Hamburg sunt unele dintre cele mai frumoase din Europa.

Strada prostituatelor este legala in timpul anumitor ore din zi pe Davidstraße. Herbertstraße, fiind o strada laterala scurta de Davidstraße, avand prostituate in spatele geamului de asteptare pentru clienti.

In anii 1970, se spunea ca intrarea in strada a fost interzisa pentru femei si minori, cu toate acestea, din punct de vedere tehnic este un drum public pe care oricine poate intra.

Große Freiheit („Marea Libertate”) este o strada intersectandu-se pe latura de nord, cu numeroase baruri, cluburi si o biserica catolica. In anii precedenţi, mai multe teatre de sex din (Salambo, Regina, Colibri, Safari) arata in direct sex pe scena.

Incepand din 2007, Safari este singurul teatru live de sex in Germania, cu dans popular si de club, avand un rol important in Salambo.

Hotel Luxor, este un bordel mai vechi din Hamburg, care a functionat pe aceasta strada timp de 60 de ani, fiind inchis in 2008. In 1967, este cel mai mare bordel din Europa din acea vreme, cele sase etaje Eros Center, au fost deschise pe Reeperbahn. S-a  inchis la sfarsitul anilor 1980 fiind speriati de SIDA.

La un proces major in parcursul anilor 2006/2007, zece membri ai Gang „Marek”, care controleaza bordeluri de pe langa Reeperbahn, au fost acuzati de proxenetism.

Daca vizitati Reeperbahn veti descoperi ca zona ofera o multime de baruri frumoase, pub-uri si cluburi de noapte din St Pauli. Strada este complet transformata pe timp de noapte, ziua fiind o strada aglomerata obisnuita de cumparaturi.

Reeperbahn fel de oficial se închide la ora 5 dimineata – cea mai mare parte de strada necesita curatenie, insa nu mare trebuie sa va fie surpriza intalnind si trecand peste germani beti, lesinati dupa o noapte de distractie prin numeroasele cluburi.

In ciuda sexualitatii neingradite din Reeperbahn, Hamburg este un oras turistic potrivit pentru o familie cu copiii. Nu lasati informatiile detaliate sa va descurajeze in privinta acestui oras. Este usor sa se evite cartierele orasului, care nu sunt potrivite pentru copii.

Atat in orasul Hamburg, cat si in imprejurimi exista o multime de excursii potrivite pentru familii. Hamburg este, de asemenea, o destinatie potrivita pentru o vacanta romantica, chiar daca nu poate concura cu sudul Germaniei.

Daca doriti sa Calatoriti in Germania, compania Mayer & Mayer va sta la dispozitie cu autocare de ultima generatie.