Reduceri şi Oferte Speciale

reduceri-de-70-la-copiiPentru transportul cu autocarul pe ruta România – Germania – România părinţii trebuie să se prezinte la plecare cu scaune speciale pentru copii.
La rezervarea biletului de autocar pe ruta România – Germania – România elevii, pensionarii, profesorii şi cadrele medicale beneficiază de 10 % reducere din preţul biletului rezervat, conform listei de preţuri disponibile pe site-ul companiei.
Toţi studenţii beneficiază de 17 % reducere din preţul biletului rezervat pe ruta România – Germania – România, conform listei speciale de preţuri destinate studenţilor ce este disponibilă pe site. În lista de preţuri se afla oraşele în care studenţii pot circula la preţ redus.
Pentru grupuri de persoane organizate, realizăm curse în toate oraşele din Germania în care circulam, dar şi în alte oraşe europene. Solicită oferta de preţ pentru destinaţia dorită.
Oferta Last Minute este valabilă în limita locurilor disponibile şi se acordă cu o zi înaintea realizării cursei de autocar, pe ruta Romania-Germania.

Exemplu:
Oferta Last Minute este valabilă în zi de Marţi pentru Plecarea de Miercuri, în zi de Vineri pentru plecarea de Sâmbătă.

Pentru ofertele Last Minute vă rugăm să ne contactaţi la următoarele numere de telefon:
Fix: 0257-285.611; Mobil: 0744.262.983; 0722.509.279

Rezervă bilet cu 3 luni înaintea plecării şi ai 25 % reducere
Rezervarea biletului de autocar se poate realiza cu 3 luni înaintea plecării. Pentru a beneficia de 25 % reducere e necesar să se achite un avans de 50 % din valoarea biletului.

Avansul se poate plăti prin: Mandat Poştal, Transfer Bancar sau direct la sediul firmei SC Armân Mayer Reisen SRL, Arad, Fântânele, Nr. 144-145.
Cont SC Armân Mayer Reisen SRL – plata avans: click aici!

IMPORTANT: după realizarea platii vă rugăm să ne trimite-ţi o copie după OP scanată pe următoarea adresă de mail: mayer_rezervari@yahoo.com.

Valabilitatea biletului este de 1 an!

Dă-ne un Like pe Facebook şi primeşti 10 Euro reducere.

Pagina de Facebook, Mayer & Mayer oficială poate fi accesată aici:

https://www.facebook.com/ArminMayerReisen

După ce ne daţi un Like la pagina accesaţi aplicaţia „Reducere 10 euro” care va generă un cod. Codul generat poate fi comunicat telefonic în momentul când se face rezervarea telefonică sau se va putea introduce în rubrica „Cupon Reducere Facebook” a formularului de rezervări online.

Aceasta reducere nu se cumulează cu alte reduceri sau oferte de preţ existente. Fiecare client va putea alege, după preferinţe, doar o singură reducere din cele existente ce sunt disponibile pe site.

Lunar oferim preţuri promoţionale pentru diferite rute din România spre Germania şi din Germania spre România.

Oraşele aflate în oferta pe lună în curs au preţuri speciale iar reducerile pot fi până la 60 de euro pentru fiecare bilet rezervat.

Toate persoanele care circulă cu autocarele Mayer & Mayer pe ruta România – Germania, beneficiază la plecare de un talon pentru reduceri care este transmisibil şi fără perioada de valabilitate.

În cazul elevilor, pensionarilor şi studenţilor, reducerea se face în felul următor:

  1. Din preţul întreg al biletului de autocar se scade în primul rând suma din talonul de reducere de care beneficiază pasagerul în ziua plecării.
  2. După ce s-a făcut reducerea din talon, se aplică reducerea de 10% în cazul pensionarilor şi elevilor, respectiv 17% în cazul studenţilor.

Reducerea din talon nu se cumulează cu alte promoţii sau reduceri existente, pasagerul va putea alege doar una dintre reducerile oferite de firme SC Armân Mayer Reisen SRL.

Detalii talon reducere – Mayer & Mayer

  1. Perioada de valabilitate nelimitată
  2. Talon transmisibil (talonul se poate înmâna rudelor, prietenilor sau altor cunoştinţe), valabil pe ruta Romania-Germania
  3. Pierderea talonului de reducere, anulează dreptul pasagerului de a beneficia de reducerea cuvenită din talonul respectiv

În cazul în care pasagerul pierde sau distruge talonul de reducere, firma SC Armân Mayer Reisen SRL poate elibera un nou talon pasagerului fără a ţine cont de evidentă reducerii anterioare de care a beneficiat pasagerul.

În caz de pierdere sau distrugere a talonului de reducere, va pierde reducerea cuvenită în momentul rezervării biletului de autocar, fapt pentru care firma SC Armân Mayer Reisen SRL va putea elibera un nou talon de reduceri fără a ţine cont de reducerile anterioare a talonului.

Transport gratuit 50 kg bagaje – incluse în preţul biletului rezervat
Fiecare pasager care circulă cu autocarele Mayer & Mayer are inclus în preţul biletului de autocar transportul a 50 kg bagaje. Ce va depăşi limita a 50 kg se va taxa suplimentar cu 1 euro /kg.

Geanta de mâna cu mâncare sau documente poate fi luată în autocar şi se va putea depozita în spaţiile special amenajate pentru bagajele de mâna fără a deranja sau incomoda pe ceilalţi pasageri.

Află care sunt termenii şi condiţiile Mayer & Mayer, accesând punctul 5 bagaje.

Cu autocarele şi microbuzele Mayer & Mayer aveţi posibilitatea de a transporta biciclete. Costul pentru a transporta o bicicletă este de 30 euro.
Preţul unui colet trimis în Germania sau din Germania în România este de 10 euro /kg. Coletele ce vor depăşi 10 kg vor fi taxate suplimentar cu 1 euro /kg.

Expedierea coletelor se face Marţi spre Miercuri şi Vineri spre Sâmbătă iar acestea nu trebuie să conţină ţigări, băutură sau medicamente.

Ridicarea/predarea coletelor se poate face de la sediul firmei sau direct de la autocar din staţiile Mayer & Mayer.

Pentru expedierea coletului dvs vă rugăm completaţi formularul de expediere colet.

Firma SC Armin Mayer Reisen SRL pune la dispoziţia dumneavoastră următoarele microbuze şi autocare moderne, dotate şi clasificate transportului internaţional de persoane moderne cu şofer din partea firmei:

  1. Microbuze Fiat Ducato cu 8+1 locuri
  2. Microbuze Mercedes-Benz Sprinter cu 18+2 locuri
  1. Autocare Mercedes Benz Tourismo cu 57+2 locuri
  2. Autocare Mercedes Benz Eurostar cu 51+2 locuri

Pentru fiecare autocar închiriat firma SC Armin Mayer Reisen SRL vă oferă şoferi experimentaţi în transportul internaţional de persoane.

Numărul de şoferi care vor realiza fiecare cursă se va stabili în funcţie de traseul solicitat de dvs, astfel încât călătoria să fie plăcută şi relaxantă.

Pentru a solicita oferta de preţ vă rugăm accesaţi formularul de contact.

Avantaje

Află care sunt staţiile de plecare/sosire din România şi Germania, dar şi care sunt celelalte oraşe în care circulam.

Pentru a vedea lista de preţuri normală cu reducerile incluse de 10 % pentru elevi, pensionari şi profesori vă rugăm accesaţi: Lista preţuri 2015

Pentru a vedea lista de preţuri normală cu reduceri de 17% pentru studenţi, vă rugăm accesaţi: Lista preţuri studenţi.

Harta cu oraşele în care circulam în Germania, cu preţuri începând de la . . . poate fi accesată AICI.

Rezervările biletelor de autocar atât pentru elevi, studenţi, pensionari, profesori, etc. se poate face completând formularul de rezervare bilet iar după trimitere veţi fi contactat de către unul dintre reprezentanţii firmei SC Armân Mayer Reisen SRL.

Rezervări şi informaţii telefonice:
Ţel: 0744 262 983; 0722 509 279; 0257-285.611
Program: Luni-Vineri 09.00 – 20.00 ; Sâmbătă: 09.00 – 14.00

Călătoria cu autocarele Mayer & Mayer nu poate fi decât una relaxanta şi plăcută, indiferent de distanţa parcursă.

Autocarele puse la dispoziţia dvs sunt autocare moderne, special concepute transportului internaţional de persoane.

Autocarele sunt dotate cu scaune rabatabile, echipament audio-video, bucătărie de bord, toaletă, aer condiţionat şi locuri spaţioase pentru picioare.
Vă aşteptam să călătorim împreună!

Rezervarea biletelor se poate face rapid completând în doar câteva minute formularul de rezervări online.

Plata biletului sau avansului se poate face prin:

Mandat Poştal
Transfer Bancar

Confirmarea plăţi de către client se face prin trimiterea OP-ului scanat la adresa de mail: mayer_rezervari@yahoo.com.

În cazul în care pasagerul a plătit doar o anumită sumă din totalitatea biletului rezervat (avans), diferenţa de plată o va putea plăti la urcarea în autocar sau la sediul firmei SC Armân Mayer Reisen SRL, Arad, Fântânele, Nr. 144-145.

Preţurile biletelor de autocar sunt afişate în euro. Plata biletului rezervat poate fi realizată atât în EURO cât şi în LEI conform cursului BNR din ziua în care se va face plată.

Persoanele care au făcut rezervarea telefonic sau online poate să plătească biletul în totalitate la urcarea în autocar.

Aceaşi procedură este valabilă şi pentru persoanele care au plătit un avans online şi doresc că diferenţa să o plătească la urcarea în autocar.

Toţi pasagerii care circulă pe ruta Romania – Germania, la plecare beneficiază de o masă gratuită la restaurant în Ungaria.

Pasagerii pot alege unul dintre cele 4 feluri de mâncare oferite de restaurantul Ezüstkanál:

Supa tradiţională de gulaş cu carne şi cartofi la ceaun
Supa tradiţională de gulaş cu carne şi fasole la ceaun
Supa tradiţională de pui cu smântână şi lămâie
Şniţel de curcan cu cartofi prăjiţi şi salată

Serviciile de transport persoane până la domiciliul pasagerului pot fi organizate la cerere de către firmă SC Armin Mayer Reisen SRL contracost.

Tarifele diferă în funcţie de distanţa parcursă de microbuz din staţia Mayer & Mayer până la domiciliul clientului. Solicitarea transportului până la domiciliul se face în momentul rezervării biletului de autocar.

Acest serviciu este valabil în România şi Germania. Toate detaliile pot fi obţinute de către pasager în momentul rezervării biletului de autocar sau accesând rubrica contact.

Avantajul persoanelor care merg la muncă

Persoanele din România care merg la muncă în Germania sunt transportate de către firmă SC Armin Mayer Reisen SRL, contra cost, până în curtea angajatorului iar la plecare sunt luate din acelaşi loc şi trasportate în România.

Acest serviciu oferit de Mayer & Mayer se adresează tuturor muncitorilor din toate domeniile de activitate, fără a ţine cont dacă acei muncitori pleacă la muncă în Germania prin intermediul agenţie SC Job Mayer & Mayer SRL sau prin altă agenţie pentru Plasarea Forţei de Muncă în Străinătate.

Grupurile organizate de muncitori beneficiază de reduceri de preţ. Pentru detalii şi informaţii vă rugăm accesaţi rubrica contact.

Detalii şi informaţii telefonice:
România: Fix: 0257-285.611; Mobil: 0744.262.983; 0722.509.279
Germania: 00498214862432; 004917611224006; 004917611224002 (se vorbeşte şi în limba romană).

Firma SC Armin Mayer Reisen SRL prin intermediu firmei SC Job Mayer & Mayer SRL oferă locuri de muncă în Germania pe bază de contract în diverse domenii de activitate.

Pentru detalii şi informaţii vă rugăm aceesati site-ul: www.job-mayer.com. Actele necesare înscrierii şi întocmiri dosarului sunt afişate pe site în rubrica ACTE ŞI PROCEDURA.