Red Light District exista de prin secolul al XIV-lea, aceasta fiind zona in care marinarii intorsi de la munca cautau si gaseau putina atentie feminina.

Acum prostitutia este legalizata in Olanda, iar femeile care lucreaza aici sunt platitoare de taxe.

Totusi ele infrunta discriminarea societatii, au dificultati cand incearca de exemplu sa obtina credite de la banci sau sa incheie tranzactii de orice fel.

Dincolo de geamuri, femeile sumar imbracate te ademenesc cu pupici trimisi prin aer si-ti arata ce au prin camera: pat, jucarii etc.

In afara de celebrele vitrine, in Red Light District sunt o multime de „sex theatres” adica locuri in care contra unei sume cuprinse intre 25 si 40 de euro, poti lua parte la un spectacol erotic.

Faimoasele Casa Rosa, Moulin Rouge sau Bananenbar se intrec in a atrage cat mai multi clienti, sporind diversitatea spectacolelor. Poti urmari femei, barbati, femei si barbati, dansuri sau chiar acte sexuale live.

In Amsterdam exista zeci de baruri si coffee shopuri unde poti consuma droguri usoare si fireste exista multe fast-fooduri pentru ca unora li se face foame, printre-atatea alte pofte.