Va oferim servicii de transport persoane in Welzheim cu autocare si microbuze de ultima generatie, in materie de dotari confort si siguranta.

Orasul Welzheim este un oras din landul Baden-Württemberg, Germania. Acesta este situat la 35 km est de Stuttgart si 15 km nord-vest de Schwäbisch Gmünd. Populatia orasului Welzheim in anul 2005 era de 11239 locuitori.

Turistii pot admira multe zone frumoase naturale langa orasul Welzheim, inclusiv „Ebnisee”, un lac si o pista de drumetii „Mühlenwanderweg”, unde puteti intalni mai multe mori situate in padurea „Welzheimer Wald”.

Serviciile de transport persoane in Welzheim au loc datorita curselor regulate de autocare Romania-Germania, care isi au punctele de plecare din cele mai mari orase din Romania.

Pretul biletelor de autocar difera in functie de orasul din care dvs doriti sa plecati. Elevii, sudenti, pensionarii si grupurile organizate beneficiaza de preturi reduse pentru rezervarea biletelor de autocar.

Transportul persoanelor in Welzheim are loc si datorita atractiilor ce starneste curiozitatea turistilor, unele dintre cele mai importante puncte turistice sunt Biserica Sf. Gallus si primaria.

Rezervarea biletelor de autocar pentru transportul de persoane in Welzheim se poate face online, completand formularul Rezerva  Bilet.