Oferim servicii de transport persoane din Targu Jiu in Europa datorita curselor regulate de autocare si microbuze, puse la dispozitia dvs de firma Mayer & Mayer.

Targu Jiu este un municipiu, resedinta si cel mai mare oras al judetului Gorj.

Orasul Targu-Jiu poarta numele raului Jiu, care-l strabate si care in decursul timpului si-a mutat albia de la Delusorul Prejbei spre vest, formand trei terase ce constituie suprafata administrativa a localitatii.

Pe teritoriul municipiului Targu Jiu sunt amplasate si alte opt localitati: Slobozia, Barsesti, Polata, Ursati, Dragoeni, Iezureni, Preajba Mare, Romanesti si jumatate din comuna Turcinesti.

Din punct de vedere istoric, din randul populatiei gorjene s-a ridicat si tanara eroina Ecaterina Teodoroiu originara din Vadeni, azi cartier al orasului, care si-a dat viata pentru apararea pamantului stramosesc in timpul luptelor de la Marasesti din anul1917.

Pentru cinstirea memoriei acesteia precum si a celorlalti eroi gorjeni in anul 1937 a fost realizat, sub conducerea lui Constantin Brancusi, ansamblul monumental devenit celebru pe toate meridianele globului.

Cele mai importante obiective turistice ale orasului Targu Jiu sunt: Masa tacerii, Muzeul de arta Targu Jiu, Casa Memoriala Ecaterina Teodoroiu, Poarta sarutului.

Pentru a efectua transport de persoane international societatea noastra detine un parc auto corespunzator, cu microbuze si autocare de ultima generatie.

Firma de transport persoane international Mayer & Mayer va ofera placerea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dvs. pentru transportul cu autocarul in Europa, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

Pentru rezervari si informatii suplimentare va rugam accesati rubrica contact.