Stuttgart

Orasul Stuttgart se afla in centrul unei zone dens populate, inconjurat de un inel de orase mai mici.

Stuttgart este un loc al contradictiilor extreme. A fost denumit printre altele, „cel mai mare oras mic din Germania” si „orasul unde munca este o placere”. De secole, Stuttgart, al carui nume deriva din Stutengarten, adica „ferma de armasari”, a ramas o fundatura pastorala de pe Neckar. Apoi insa Revolutia Industriala l-a propulsat in era masinilor, dupa care a fost distrus in al Doilea Razboi Mondial.

Printre atractii locale se numara biserica Stiftskirche, care a fost construita între 1200 – 1600. În plus, veti gasi un vechi Castel, barocul New Castle, Vilémuv palat din 1840. Gasi, de asemenea, baroc – rococo castelului Solitude, Ludwigsburg palat baroc, cu o gradina frumoasa, castelul Hohenheim, Weissenhof Stuttgart turn de televiziune, care este primul turn de televiziune din lume. Stuttgart este, de asemenea, un important nod de transport.

Gottlieb-Daimler-Gedachtnisstatte (Atelierul Memorial Gottlieb Daimler) – primul motor de ardere interna functionabil din lume a fost perfectionat aici in 1883 si puteti vedea uneltele, schitele si proiecte si machetele primelor automobile care au deschis drumul liniei Mercedes.

Mercedes-Benz Museum. Acest muzeu, care din 2006 s-a deschis in noua sa locatie, prezinta o colectie de aproxmativ 100 de vechi masini de curse de lux.

Daca va plac.

Staatsgalerie (Galeria de Stat) detine una dintre cele mai frumoase colectii de arta din Germania.
Baden-Wurttemberg (Muzeul de Istorie Baden-Wurttemberg) – acesta urmareste istoria landului in secolele al XIX-lea si al XX-lea.
Bahnhofsturm (Turnul garii), incununat cu emblema Mercedes.

    • Klinikum Stuttgart – Katharinenhospital (KH)

Str. Kriegsberg, nr. 60,
Telefon: 0711 – 278 – 0
Telefax: 0711 – 278 – 32009

    • Versicherungsdienst Keller GMBH

Str.Böheim, nr. 81,
Telefon: 0711/6401071

    • Wetzel Manfred Taxi (WAN)

Str. Nähter, 115,
Telefon: 0711-422267

    • Polizeiposten

Str. Sillenbucher, nr. 13,
Telefon: 0711 42 8016

 

 

Pentru informatii despre transport Stuttgart va stam la dispozitie.
Mayer & Mayer – Transport International de Persoane

Pentru oferta Job Mayer Arbeit cu locuri de munca in strainatate accesati siteul www.job-mayer.com


Vizualizare hartă mărită