Rosenheim

Din punct de vedere administrativ Rosenheim face parte din regiunea Bayern.

Aglomeratul Rosenheim este un oras comercial medieval care si-a pastrat o buna parte din personalitate, in ciuda macelului industrial.

Strazile au arcade ale caselor cu stresini joase sunt caracteristice oraselor din valea Innului. In apropiere se gaseste lacul Chiemsee, iar zona are mai multe lacuri de tara proprii (Simssee, Hofstattersee si Rinssee). Activitatile relaxante si culturale la preturi mai reduse decat in Munchen au facut ca aceasta zona sa fie foarte populara.

Vechiul hangar pentru locomotive, Lokschuppen, atrage vizitatorii chiar si din Salzburg si Munchen la expozitiile sale speciale (majoritatea de arta). Raul Rin a fost o artera comerciala majora care a imbogatit destul de mult orasul Rosenheim, mai ales in Evul Mediu. Acesta nu avea doar rol in transport, ci oferea si locuri de munca datorita posibilitatilor de pescuit, marinarit, construit de poduri, ambarcatiuni si altele asemenea.

La Inn Museum este povestita istoria raului, de la glorie la afaceri. Prelucrarea lemnului este o alta mare afacere traditionala in zona orasului Rosenheim.

    • Schön Klinik Rosenheim

Str. Droste-Hülshoff, nr. 4,
Telefon: 08031 – 804-0
Telefax: 08031 – 804-214

    • Röckl Max TaxiI

Str. Traberhof, nr. 49,
Telefon: 08031-66112

    • Christoph Aleta Taxiunternehmen

STr. kufsteiner, nr. 58,
Telefon: 08031-17416

    • Polizeipräsidium Karlsruhe

Str. Rappenwörthstr, nr. 51,
Telefon: 07242 93 48-0

 

 

Pentru informatii despre transport Rosenheim va stam la dispozitie.
Mayer & Mayer – Transport International de Persoane

Pentru oferta Job Mayer Arbeit cu locuri de munca in strainatate accesati siteul www.job-mayer.com


Vizualizare hartă mărită