Oferim servicii de transport persoane din Orsova in Europa datorita curselor regulate de autocare si microbuze, puse la dispozitia dvs de firma Mayer & Mayer.

Orsova este un municipiu din judetul Mehedinti. Este situat pe malul lacului de acumulare Portile de Fier I de pe Dunare, in zona de varsare a raului Cerna in Dunare. La recensamantul din 2002, populatia orasului era de 12.967 locuitori.

Din punct de vedere geografic orasul Orsova se invecineaza cu Municipiul Drobeta Turnu Severin la 35 km spre Craiova, comuna Toplet la cca 8 km pe drumul spre Timisoara, comuna Eselnita la 5 km spre Moldova Noua. Peste Dunare, in Serbia, se gaseste localitatea orasul Tekija.

Zona  Orsovei  a  apartinut  regiunii  Banatului, insa  dupa  organizarea  administrativ-teritoriala  din  1968  toata  regiunea  a  fost  anexata  judetului  Mehedinti, care  apartine  regiunii  Oltenia.

Pentru a efectua transport de persoane international societatea noastra detine un parc auto corespunzator, cu microbuze si autocare de ultima generatie.

Cursele regulate de autocare si microbuze pornind din Orsova isi au destinatia in urmatoarele tari: Germania, Italia, Belgia, Olanda, Austria, Ungaria si Romania.

Firma de transport persoane international Mayer & Mayer va ofera placerea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dvs. pentru transportul cu autocarul in Europa, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

Pentru rezervari si informatii suplimentare va rugam accesati rubrica contact.