Nürnberg

Nürnberg face parte din landul Bavaria,Germania.

Intre 1050 – 1571, orasul s-a extins si a crescut avand o mare importanta, datorita locatiei sale pe rutele comerciale cheie. In 1219 Nürnberg a devenit un Imperial Oras Liber, in timpul imparatului Frederick al II-lea. Nürnberg de curand, a devenit, cu Augsburg, una dintre cele doua centre comerciale mari de pe traseu din Italia in Europa de Nord.

In spatele masacrului de la 1298 a fost, de asemenea, dorinta de a combina partile de nord si de sud a orasului, care au fost impartite de catre raul Pegnitz. Evreii au fost solutionate in acea zona predispuse la inundatii, dar ca liderii ai acestor orase si-au dat seama ca acest centru a orasului a fost crucial pentru dezvoltarea sa viitoare. Prin urmare, populatia evreiasca a trebuit sa fie eliminata. Aceasta zona este acum locul de Piata orasului, Frauenkirche si Rathaus (City Hall).

Din punct de vedere economic Siemens este in continuare cel mai mare angajator din industria Nuremberg-ului.

Orasul Nürnberg este strabatut de raul Pegnitz, unde puteti face plimbari cu vaporasul. Atractiile turistice din Nürnberg sunt: Fantana Schöner Brunnen, cetatea Kaiserburg, cre dateaza din secolul al XI-lea, Piata Aegidienplatz, Handwerkerhof, tunul de aparare Nassauer Haus, Bazilica Evanghelica-Lutherana Lorenzkirche, Bazilica Sebalduskirche, cea mai veche din oras, sala de conferinte al NSDAP-ului.

 • Kliniken Dr. Erler GMBH
 • Str. Kontumazgarten, nr. 4 – 18,
  Telefon: 0911 – 2728 – 0 ,
  Telefax: 0911 – 2728 – 106

 • Bottner Wilhelm Taxi
 • Str. Herschel, nr. 23,
  Telefon: 0911-412797

 • Behnel Peter Taxi
 • Str. Hain, nr. 25,
  Telefon: 0911-467194

 • Police Department
 • Str. Kornburger, nr. 60,
  Telefon: 0911 48 10-0

 

 

Pentru informatii despre transport Nürnberg va stam la dispozitie.
Mayer & Mayer – Transport International de Persoane

Pentru oferta Job Mayer Arbeit cu locuri de munca in strainatate accesati siteul www.job-mayer.com


Vizualizare hartă mărită