Orasul Moguer

Moguer este un oras spaniol situat in provincia Huelva, Andaluzia. Potrivit recesamantului din anul 2007 orasul Moguer avea o populatie de 18 381 de locuitori avand o suprafata de 204 km2.

Orasul Moguer este situat in partea de sud-vest a Peninsulei Iberice, in asa-numita „Tierra Llana” din provincia Huelva.

In partea de nord orasul Moguel, este delimitat de raul Rio Tinto, comunele Huelva, Niebla si San Juan del Puerto; la sud de Oceanul Atlantic si din Palos de la Frontera, la vest de Rio Tinto si Palos de la Frontera; si la est de Almonte si Puerto del Lucena.

Incepand cu anii 1330, populatia orasului Moguer a crescut rapid transformand orasul intr-un important centru economic puternic bazat pe agricultura si pescuit. Principalele culturi sunt de cereale, masline, struguri, capsuni, zmeura, s.a.

In ceea ce priveste cultura si traditia orasului Muguer, in plus fata de monumente si strazi, istoria Moguer este reflectata in diferite festivitati si ceremonii care au loc pe tot parcursul anului, printre acestea amintim:

–      Seara in onoarea Maicii Domnului din Montemayor, cunoscuta in Moguer ca Zilele Maicii Domnului,

–      Pelerinajul a Maicii Domnului de Montemayor are loc in fiecare weekend.

Municipalitatea are in comuna cele doua centre de sport:

–      Moguer Sports Centre

–      Sporturi Mazagón

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
Loading...
Rezervari Online

1 Comentariu

  1. am fost in moguer de doua ori. eu acolo muncesc si pot sa va spun k satul este extraordinar iar cel mai important este k locuitorii isi pastreaza traditia,obiceiurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.