Memmingen

Memmingen este un oras in regiunea bavareza administrativa din Bavaria. Acesta este centrul central economic, educational si administrativ in regiunea Dunare-Iller. Partea de vest a orasului este flancata de Iller, raul care marcheaza frontiera Baden-Württemberg. La nord-est si sudul a orasului este inconjurat de districtul Unterallgäu (Lower Allgäu).

Originile orasului te duce inapoi la Imperiul Roman. Orasul vechi, cu numeroasele curti ale sale, castele, case si palate, aceste fortificatii sunt una dintre cele mai bine conservate in sudul Germaniei. Cu linii bune de transport rutier, feroviar si aerian, acesta este locul de transport pentru Upper Bavaria si Centrala, precum si Allgäu.

Datorita apropierii sale de a regiunii Allgäu, Memmingen este adesea numit poarta de acces la Allgäu (Tor zum Allgäu). Motto-ul orasului este Memmingen – Stadt mit Perspektiven ( „Memmingen – un oras cu perspective”).

Memmingen a fost legat de Boemia, Austria si München de drumul de sare de la Lindau. Un alt traseu important prin Memmingen a fost drumul italian din nordul Germaniei în Elvetia si Italia. Ambele drumuri a ajutat Memmingenul sa devina un important centru comercial.

Din al doilea razboi mondial Memmingen a fost un oras în curs de dezvoltare, cu o rata de crestere economica peste media pentru Bavaria.

In fiecare an, Memmingen sarbatoreste Fischertag (Fisherman’s Day), recrearea traditiei medievale. La fiecare patru ani Memmingen readopta evenimentele din jurul vizitei Wallenstein din 1630. Urmatoarea Wallenstein Festivalul va avea loc in vara anului 2012.

    • Bezirkskrankenhaus Memmingen, Klinik für Psychiatrie, Psychotherapie und Psychosomatik am Klinikum Memmingen

Str. Bismarckstrasse, nr. 23,
Telefon: 08331 – 70 – 2663
Telefax: 08331 – 70 – 2662

    • Uhrebein Reisebüro Omnibus Taxi

Str. Schwester, nr. 8,
Telefon: 08331-9558-0

    • Taxi Mietwagen

Str. Schlachthof, nr. 28,
Telefon: 08331981617

    • Polizeiinspektion, Kriminalpolizeiinspektion, Autobahnpolizeistation

Str. Am Schanzmeister, nr. 2,
Telefon: 08331 1000

 

Pentru informatii despre transport Memmingen va stam la dispozitie.
Mayer & Mayer – Transport International de Persoane

Pentru oferta Job Mayer Arbeit cu locuri de munca in strainatate accesati siteul www.job-mayer.com


Vizualizare hartă mărită