Mannheim

Mannheim este un oras in sud-vestul Germaniei (landul Baden-Württemberg), situat la varsarea raului Neckar in fluviul Rin.
Acesta este cel mai mare oras a doua a landului Baden-Württemberg. Mannheim este un important centru comercial si centru de transport, situat între Frankfurt orasul Stuttgart .

Mannheim de documentar a fost mentionat pentru prima data in Loscherove Cod în 766th. Pentru o lunga perioada de timp a fost un sat simplu pentru pescuit. In 1349 orasul castigat in importanta ca urmare a constructiei a castelului Eichelheim. Mannheim a devenit un oras in 1607, atunci cand elector Frederick IV a pus bazele cetatii in piata Friedrichsburg. In timpul Razboiului de Treizeci de Ani orasul a fost jefuit.

Mannheim inceput sa se dezvolte din 1828, atunci cand a fost port deschis pe raul Rin. Printre reperele locale, includ Teatrului National, care a fost construit initial în 1779, cu turnul Friedrichsplatz Vodárenskou, Kunsthalle, iezuit Biserica, Moscheea Yavuz-Sultan-Selim, elvetian, Marktplatz, cel mai mare palat baroc din Europa Mannheimer Schloss, Luisenpark, care este podoaba din cele mai frumoase parcuri din Europa , Herzogenriedpark si Castle Garden, care este al doilea dintre cel mai mare parc urban din orasul Mannheim.

In plus, veti gasi cladiri moderne, cum ar fi: Radio Turnul Fernmeldeturm Mannheim si construirea de Victoria.

    • Zentralinstitut für Seelische Gesundheit

Str. Quadrat, nr. J5,
Telefon: 0621 – 1703 – 0
Telefax: 0621 – 1703 – 1205

    • Schwabovski UWE Taxi U. Mietwagenbetrieb

Str. Karl, nr. 73,
Telefon: 0621-771305

    • Barth Erwin Taxi

Str.Schwalbacher, nr. 41,
Telefon: 0621-753341

    • Polizeisportverein Sportplatz

Str. Im Pfeifferswörth,
Telefon: 06213 5582

 

 

Pentru informatii despre transport Mannheim va stam la dispozitie.
Mayer & Mayer – Transport International de Persoane

Pentru oferta Job Mayer Arbeit cu locuri de munca in strainatate accesati siteul www.job-mayer.com


Vizualizare hartă mărită