Datorita curselor regulate de autocar Romania-Germania, firma Sc Armin Mayer Reisen Srl pune la dispozitia dvs servicii de transport persoane in Malsch.

Transportul de persoane in Malsch se poate face din toate statiile licentiate Mayer & Mayer a celor mai importante orase din Romania.

Malsch este o comuna in districtul Karlsruhe , in Baden-Württemberg , Germania . Este situata la 15 km sud de Karlsruhe , si la 10 km est de Rastatt.

Datorita autocarelor de ultima generatie si a serviciilor de calitate oferite de compania noastra, va putem asigura o calatorie placuta, sigura, rapida si confortabila, indiferent de scopul calatoriei dvs.

Tarifele pentru transportul de persoane in Malsch difera in functie de orasul din Romania din care doriti sa porniti. De subliniat este faptul ca elevii, studentii, pensionarii si grupurile organizate beneficiaza de reduceri de pret.

Pentru a vedea ultimele oferte puse la dispozitia dvs de firma Sc Armin Mayer Reisen Srl va rugam accesati rubrica Oferte Speciale.

Rezervarea biletelor pentru transportul de persoane in Malsch se poate face online accesand rubrica Rezerva Bilet.