Firma Sc Armin Mayer Reisen Srl pune la dispozitia dvs autocare de ultima generatie pentru efectuarea transportului de persoane in Ludwigshafen.

Transportul de persoane cu autocare in orasul Ludwigshafen este posibil datorita curselor Romania-Germania ce se desfasoara in regim de linie regulata.

Orasul Ludwigshafen se afla la o distanta de aprox 4 km de orasul Mannheim si la 23 km fata de orasul Heidelberg, ambele orase facand parte din landul Renania-Palatinat, Germania. Acesta fiind un port situat in partea de vest a raului Rin.

Din punct de vedere istoric orasul Ludwigshafen a fost bombardat grav in timpul celui de-al II-lea razboi mondial acesta fiind reconstruit in stil modern. Azi, Ludwigshafen este un nod feroviar, un centru comercial fiind o poarta de acces pentru cultura viticola, fiind totodata si locul de nastere al fostlului cancelar german Helmut Kohl.

Ludwigshafen este renumit pentru industria chimica care a fost infintata in anul 1860. Autovehicolele, produsele electrice si comertul au devenit importane odata cu deschiderea portului in 1897.

Va oferim placerea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dvs. pentru transportul de persoane in Ludwigshafen, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

Printre serviciile oferite de firma Sc Armin Mayer Reisen Srl, va oferim posibilitatea de a expedia colete Romania-Germania, completand in daor cateva minute formularul de expediere colet.

Rezervarea biletelor de autocar pentru transportul persoanelor in Ludwigshafen necesita completarea formularului de rezervarea bilet, urmand ca in cel mai scurt timp sa va putem contacta.