Serviciile de transport persoane in Lampertheim, se desfasoara datorita curselor regulate de autocar Romania-Germania, avand punctul de plecare din cele mai importante orase din Romania.

Transportul de persoane in Lampertheim se poate face din toate statiile licentiate Mayer & Mayer.

Lampertheim este un oras din landul Hessa, Germania aflandu-se la o distanta de aprox. 15 km de orasul Mannheim, la 14 km de orasul Frankenthal si la 156 km de Stuttgart.

Din punct de vedere istoric cele mai vechi denumiri ale orasului incepand din anul 832 au fost Langobardonheim sau Langbardheim , care a condus la concluzia ca orasul a fost fondat de catre lombarzi ( Langobarden in germana ).

Oferim transport persoane cu autocare in Lampertheim, la preturi reduse pentru studenti, profesori, pensionari, grupuri organizate, etc., pentru mai multe detalii va rugam accesati rubrica oferte speciale.

Va oferim oportunitatea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dvs. pentru transportul de persoane in Lampertheim, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

Printre serviciile oferite de firma Sc Armin Mayer Reisen Srl, va oferim posibilitatea de a expedia colete Romania-Germania, completand in doar cateva minute formularul de expediere colet.

In cateva minute, rezervarile biletelor de autocar se poate face online completand formularul pentru rezervarea biletelor.