Firma Sc Armin Mayer Reisen Srl pune la dispozitia dvs servicii de transport persoane in Ladenburg datorita curselor regulate de autocar Romania-Germania.

Ladenburg este un oras din districtul Baden-Württemberg, Germania . Este situat pe malul drept al raului Neckar, la 10 km est de Mannheim, si la 10 km nord-vest de Heidelberg.

Orasul Landenburg este intr-adevar un oras pasnic, fermecator si linistit. Turistii fiind atrasi in general de centrul vechi al orasului, iar interesele turistice sunt indreptate in mare masura spre primarie si centrul antic.

Anii de reconstructie si renovare au restaurat o mare parte din centrul orasului vechi, afisand traditiile sale cu mandrie. Istoria orasului este afisata pe o tablita in centrul orasului.

Autocarele Mayer & Mayer puse la dispozitia dvs pentru transportul de persoanelor in Ladenburg sunt autocare de ultima generatie aceaste fiind cotate la cele mai noi standarde europene in materie de dotari, confort si siguranta.

Datorita curselor regulate de autocar Romania-Germania, punem la dispozitia dvs si servicii de curierat Romania-Germania. Expedierea coletelor se poate face completand formularul online pentru expediere colete.

De asemenea, rezervarea biletelor pentru transportul de persoane in Ladenburg se poate face completand formularul rezerva bilet, urmand sa fiti contactati in scurt timp de unul dintre operatorii nostrii.