Efectuand curse regulate de autocar Romania-Germania, punem la dispozitia dvs servicii de transport persoane in Kirchhaslach.

Kirchhaslach este o comuna din landul Bavaria, Germania fiind situata la aproximativ 25 km nord de Memmingen. Municipalitatea este formata din districtele Kirchhaslach, Greimeltshofen, Herretshofen si Olgishofen.

Transportul de persoane in Kirchhaslach din Romania se poate efectua cu autocare si microbuze puse la dispozitia dvs de firma Sc Armin Mayer Reisen Srl. Autocarele si microbuzele corespund standardelor europene fiind destinate transportului international de persoane.

Datorita dotarilor, a confortului si a sigurantei  ce va sunt oferite de autocarele si microbuzele pe care le detinem, dar si profesionalismului conducatorilor auto, va putem oferi o calatorie relaxanta si placuta.

Transportul persoanelor in Kiechhaslach se poate face din toate orasele si statiile licentiate Mayer & Mayer din Romania.

In momentul rezervarii biletelor de autocar, elevii, studentii, pensionarii si grupurile organizate de persoane pot beneficia de reduceri de pret substantiale.

Rezervarea biletelor de autocar pentru transportul persoanelor in Kirchhaslach, dar si pentru alte orase din Germania, se poate face online completand formularul Rezerva Bilet.