Datorita curselor regulate de autocar Romania-Germania, firma Sc Armin Mayer Reisen Srl va ofera servicii de transport persoane in Herrenberg, din toate statiile licentiate Mayer & Mayer din Romania.

Herrenberg este un oras situat in mijlocul landului Baden-Württemberg, la aproximativ 30 km sud de Stuttgart si la 20 km de Tübingen. Herrenberg este cel de-al patrulea oras ca marime din districtul Böblingen, dupa orasele Sindelfingen, Böblingen si Leonberg.

Anual firmele de transport persoane intern si international ofera servicii in regim de linie regulata pentru transportul persoanelor in Herrenberg datorita festivalului „Stadtfest” ce are loc in luna iulie a fiecarui an.

Autocarele Mayer & Mayer puse la dispozitia dvs pentru transportul de persoane in Herrenberg sunt autocare de ultima generatie aceaste fiind cotate la cele mai noi standarde europene in materie de dotari, confort si siguranta.

Oferim reduceri de pret pentru rezervarea biletelor de autocar atat pentru elevi, studenti, pesinonari, cat si pentru grupuri organizate.

Rezervarea biletelor de autocar pentru transportul de persoane in Herrenberg se poate face online in doar cateva minute completand formulatrul Rezerva Bilet.