Pentru efectuarea serviciilor de transport persoane in Haßloch, firma Sc Armin Mayer Reisen Srl, pune la dispozitia dvs curse regulate de autocar Romania-Germania.

Orasul Haßloch se afla la o distanta de aprox. 25 km de orasul Frankenthal, la 27 km de Mannheim si la 17 km de Speyer. Municipalitatea a crescut intr-un singur centru si este, asadar „cel mai mare sat din Germania”.

Haßloch dispune de o infrastructura bine dezvoltata oferind diferite centre de invatamant, iar unele regiuni din jurul centrelor principale pot fi atinse in mai putin de 20 de minute.

Infrastructura transporturilor de persoane in comun este bine organizata, din Haßloch exista legaturi bune de transport spre centrele din regiune, cum ar fi Mannheim, Ludwigshafen, Heidelberg. Aceasta legatura se poate face si prin autostrada A 65.

Conditiile de transport persoane in Haßloch cu autocarele Mayer & Mayer sunt deosebite, autocarele fiind cotate la noile standarde europene in materie de dotari, confort si siguranta.

Anual foarte multi turisti beneficiand de serviciile oferite a firmelor de transport persoane intern si international isi indreapta atentia asupra festivalurilor regulate ce au loc in fiecare an in orasul Haßloch. Un asfel de festival este cel al vinului care are roc in data de 17 mai.

Printre serviciile oferite de firma Sc Armin Mayer Reisen Srl, va oferim posibilitatea de a expedia colete Romania-Germania, completand in daor cateva minute formularul de expediere colet.

Persoanele interesate pentru transportul cu autocarul in Haßloch pot face rezervari online, completant formularul pentru rezervarea biletelor.