Firma de transport international de persoane Sc Armin Mayer Reisen Srl pune la dispozitia dvs, servicii de transport persoane in Gengenbach.

Transportul persoanelor in Gengenbach se face cu autocarele Mayer & Mayer, datorita curselor regulate Romania-Germnaia.

Gengenbach este un oras din districtul Ortenaukreis din landul Baden-Württemberg, Germania. Acesta se afla la aprox. 13 km de Offenburg, 23 km de orasul Lahr si la aprox. 55 km de orasul Freudenstadt.

Din punct de vedere istoric orasul Gengenbach a fost mentionat pentru prima oara in anul 1231, acesta devenind un oras imperial liber. Razboiul de Treizeci de ani a distrus o mare parte a orasului, iar razboiul de Noua Ani din (1699-97) l-a distrus aproape in intregime.

Dupa o serie de reorganizari administrative de-a lungul anilor, Gengenbach apartine din anul 2009 de districtul Ortenaukreis.

Circuland cu autocarele Mayer & Mayer va puteti bucura de avantajele, ofertele si reducerile de pret, datorita ofertelor speciale puse la dispozitia dvs.

Rezervarea biletelor privind transportul de persoane in Gengenbach se poate face online completand formularul pentru rezervarea biletelor de autocar.