Transportul de persoane in Fürstenfeldbruck se poate face cu autocarele Mayer & Mayer care isi au punctul de plecare din cele mai mari orase din Romania.

Fürstenfeldbruck este un oras in Bavaria, Germania. Este capitala din districtul Fürstenfeldbruck, avand in anul 2004 o populatie de aprox. 35.494 de locuitori.

Din punct de vedere geografic Fürstenfeldbruck acopera o suprafata de 32.53 km ² fiind localizat de-a lungul raului Amper la jumatatea distantei dintre München si Augsburg.

Calitatea serviciilor oferite privind transportul de persoane in orasul Sindelfingen de firma Sc Armin Mayer Reisen Srl se datoreaza in mare masura angajatilor companiei care prin profesionalismul lor reusesc de fiecare data sa raspunda prompt cerintelor si exigentilor tuturor clientilor.

Pentru transportul persoanelor in Fürstenfeldbruck punem la dispozitia dvs autocare de ultima generatie corespunzand clasificarii sandardelor europene in marerie de dotari, confort si siguranta.

Oferim reduceri de pret in vederea rezervarii biletelor de autocar pentru elevi, studenti, pensionari si grupurile de persoane organizate.

Rezervarea biletelor pentru transportul de persoane in Fürstenfeldbruck, cat si pentru alte rute Romania-Germania, se poate face online completand formularul Rezerva Bilet.