Datorita curselor regulate de autocare Romania-Germania, firma Sc Armin Mayer Reisen Srl efectueaza servicii de transport persoane in Fraunberg.

Fraunberg este o comuna din landul Bavaria, Germania, aflandu-se la o distanta de aproximativ 27 km de orasul Landshut si la aproximativ 62 km de München.

Comuna Fraunberg fiind situata in apropierea aeroportului din München, reprezinta un caracter puternic prin crearea locurilor de munca pentru straini cat si pentru celelalte comunitati din jurul ei.

Serviciile de transport persoane in Fraunberg puse la dispozitia dvs de Firma Sc Armin Mayer Reisen Srl sunt efectuate cu autocare de ultima generatie in materie de dotari, confort si siguranta.

Circuland cu autocarele Mayer & Mayer ve-ti putea beneficia de o serie de avantaje pentru transportul de persoane in Fraunberg, acestea constand in reduceri si oferte speciale.

De la bun inceput, elevii, studentii, pensionarii si grupurile de persoane vor beneficia de reduceri de pret pentru toate biletele rezervate de autocar pentru ruta Romania-Germania.

Rezervarea biletelor de autocar privind transportul de persoane in Fraunberg, cat si pentru celelalte orase pe ruta Romania-Germania, se poate face online completand formularul Rezerva Bilet.