Autocarele Mayer & Mayer sunt la dispozitia dvs pentru transportul de persoane in Filderstadt, datorita curselor regulate de transport persoane Romania-Germania.

Cursele regulate de autocare privind transpotul persoanelor in Filderstadt, isi au punctele de plecare din toate statiile licentiate Mayer & Mayer din Romania.

Filderstadt este un oras din landul Baden-Württemberg, Germania. Acesta este situat la aproximativ 13 km sud de Stuttgart. Filderstadt a devenit oras in anul 1975 datorita celor cinci sate mai mici numite: Bernhausen, Bonlanden, Plattenhardt, Sielmingen si Harthausen.

Fiind un oras situat in apropierea aeroportului din Stuttgart, orasul Filderstadt reprezinta un important punct de interes turistic, transportul persoanelor in Filderstadt fiind posibil si pe cale aeriana din diferite orase importante ale lumii.

Serviciile de transport persoane in Filderstadt sunt posibile si datorita firmei interntionale de transport persoane Sc Armin Mayer Reisen Srl, care pune la dispozitia dvs autocare moderne, ce corespund standardelor eropene in materie de dotari, confort si siguranta.

Oferim permanent reduceri si oferte speciale pentru diferite rute Romania-Germania. De asemenea, elevii, studentii, pensionarii si grupurile de persoane beneficiaza de reduceri de pret substantiale indiferent de traseul pe care doresc sa-l parcurga.

Rezervarea biletelor de autocar pentru transportul de persoane in Filderstadt, cat si pentru alte rute Romania-Germania, se poate face online completand formularul Rezerva Bilet.