Punem la dispozitia dvs curse regulate de autocar pentru transportul persoanelor in Edingen-Neckarhausen, Germania.

Din punct de vedere geografic, orasul Edingen-Neckarhausen face parte din landul Baden-Württemberg, Germania situat pe malul stang al raului Neckar. Edingen-Neckarhausen se afla la aproximativ 12 km sud-est de Mannheim si oarecum mai aproape (aproximativ 8 km) nord-vest de Heidelberg . Direct pe malul opus al raului Neckar este orasul Ladenburg .

Transportul persoanelor in Edingen-Neckarhausen se poate face din toate statiile Mayer & Mayer din Romania.  Toate serviciile de transport persoane Germania se desfasoara in regim de linie regulata, cu autocare de ultima generatie care sunt cotate la noile standarde ale U.E. in materie de dotari, confort si siguranta.

Muncipalitatea orasului Edingen-Neckarhausen este formata din doua cartiere, Edingen (cu Neu-Edingen) si Neckarhausen.  Municipiul aflandu-se langa autostrada Bundesautobahn 656, aceasta faciliteaza transportul cu autocare si microbuze facand legatura cu orasele Mannheim si Heidelberd. Peste A656 la doar cateva minute distanta se gasesc si drumurile A5 si A6.

Odata ajunsi in orasul  Edingen-Neckarhausen si dispuneti de cateva minute merita sa vizitati diferite obiective turistice cum ar fi piscinele publice din Neckarhausen, muzeul Neckarhausen Schloss, palatul clasic , de asemenea puteti participala la diferite evenimente regulate.

Printre serviciile oferite de firma Sc Armin Mayer Reisen Srl, va oferim posibilitatea de a expedia colete Romania-Germania, completand in daor cateva minute formularul de expediere colet.

Rezervarile biletelor de autocar avand ca destinatie orasul Edingen-Neckarhausen se poate face online completand in doar cateva minute formularul pentru rezervarea biletelor.