Oferim servicii de transport persoane din Trobeta Turnu Severin in Europa datorita curselor regulate de autocare si microbuze puse la dispozitia dvs de firma Mayer & Mayer.

Cursele regulate de autocare si microbuze pornind din Drobeta Turnu Severin isi au destinatia in urmatoarele tari: Germania, Italia, Belgia, Olanda, Austria, Ungaria si Romania.

Orasul este asezat in partea cea mai vestica a Olteniei si situat pe malul stang al Dunarii, la iesirea fluviului din defileu, in depresiunea subcarpatica a Topolnitei, pe drumul european 70, la 353 km de Bucuresti, 210 km de Timisoara si 113 km de Craiova.

La 1 ianuarie 2009 populatia in Municipiul Drobeta Turnu Severin numara 106.507 locuitori, din care 88.611 cu varsta peste 18 ani.

Fiind un oras de granita Turnu-Severin avea sa cunoasca din plin ororile razboiului. Ocupatia germana a inceput la Severin in zilele de 8-9 noiembrie 1916. In cei doi ani de ocupatie, locuitorii au fost supusi unor actiuni abuzive si ostile din partea fortelor ocupantului.

In toata aceasta perioada numarul persoanelor condamnate si executate a ajuns la 41. Datorita regimului dur aplicat de ocupanti in spatele invadatorilor germani s-au organizat detasamente de partizani. Astfel in Turnu-Severin au fost executati zece cetateni despre care se banuia ca au ajutat grupul de partizani.

Principalele puncte de atractie ale orasului Drobeta Turnu Severin sunt: Muzeul Regiunii Portilor de Fier, Monumentul eroilor, Palatul Cultural, Biserica Grecescu, Cetatea Severinului, Castelul de apa, Muzeul de arta, Parcul Central, s.a.

De asemenea se poate vedea vestigiile Castrului roman Drobeta, Podul lui Traian si Turnul lui Sever.

Firma Mayer & Mayer va ofera placerea de a circula cu cea mai moderna flota de autocare si microbuze pusa la dispozitia dvs pentru transportul persoanelor din Drobeta Turnu Severin in Europa.

Pentru rezervari si informatii suplimentare va rugam accesati rubrica contact.