Bühl

Orasul Bühl face parte din districtul Rastatt in stare de sud-vest a Baden-Württemberg, Germania, regiune cuprinsa intre Valea Rinului si Padurea Neagra.

Astazi este un oras industrial, in special in industria constructiilor de automobile de aprovizionare. Cu toate acestea, inca mai si-a mai pastrat caracterul sau si este, de asemenea, renumit pentru restaurantele sale bune.

Bühl a fost proclamat un oras mare districtual (Große Kreisstadt), la 1 ianuarie 1973, dupa ce a pierdut statutul sau de resedinta de judet independent in timpul reformelor municipale in Baden-Württemberg. Buhl a fost de acord, pentru a forma o comunitate administrativ comuna cu municipalitatea din Ottersweier.

Bühl este un asa-numit centrul orasului de mijloc, care determina in principal, capacitatile sale de infrastructura, cum ar fi diversitatea de scoli, spitale, sisteme de transport, mall-uri, etc. Centrul de mijloc din Bühl include comunele Bühlertal, Lichtenau , Ottersweier, Rheinmünster. Centru de mijloc Bühl face parte din regiunea din Karlsruhe.

    • Kreiskrankenhaus Buehl

Str. Robert-Koch, nr. 70,
Telefon: 07223 – 81 – 0
Telefax: 07223 – 81 – 5217

    • Schettler Taxi – U. Kurierdienst GMBH

Str. Bächelbach, nr. 15,
Telefon: 07223-7888

    • Fuchs Helmut Taxi (BÜHLAU)

Str. Haupt, nr. 28,
Telefon: 035954-50263

    • Polizeirevier Streifendiens

Str. Martanstr, nr. 50,
Telefon: 07841 70 66-0

 

 

Pentru informatii despre transport Bühl va stam la dispozitie.
Mayer & Mayer – Transport International de Persoane

Pentru oferta Job Mayer Arbeit cu locuri de munca in strainatate accesati siteul www.job-mayer.com


Vizualizare hartă mărită