Ca parte integranta din structura sociala a comunitatilor din intreaga lume, inchiriatul de autocare si microbuze reprezinta un element important pentru munca de zi cu zi cuprinzand cererea si oferta in special in ceea ce priveste agrementul si turismul.

Din punct de vedere turistic, inchirirea de autocare si microbuze din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Arad, s.a. reprezinta una din componentele de baza ale prestatiei turistice, asigurand deplasarea turistilor de la locul de resedinta la locul de pertrecere a vacantei sau pe diferite trasee turistie.

Aceste firme de transport intern si international de persoane reprezinta suportul de baza a numeroaselor agentii de turism din tara si strainatate. Aceste agentii in colaborare cu firmele de transport persoane ofera oamenilor posibilitatea deplasarii in destinatiile dorite.

Autobuzele si autocarele completeaza de asemenea perfect alte moduri de transport, prin deplasarea navetistilor sau a calatorilor din punctul de plecare catre destinatia lor finala.

Flotele moderne de autocare a diferitelor firme de transport, ofera servicii personalizate pentru a satisface cerintele tuturor tipurilor de calatori, servicii de transfer, organizatori de evenimente, calatori si turisti.

Calitatea si flexibilitatea serviciilor de inchirieri autocare si microbuze, ca elemente cheie de mobilitate, sunt cu atat mai importante cu cat acestea sunt accesibile tuturor. Acest lucru le face mijloacele de transport preferate de catre grupurile de persoane organizate.

Reducerea biletelor de calatori nu trebuie sa se faca prin diminuarea calitatii serviciilor, ci printr-o utilizare rationala a capacitatii de transport si prin corespondenta avansata intre diferite mijloace de transport.

Inchiriatul de masini se situeaza pe primul loc in derularea traficului turistic, atat pe plan international sau intern. Acesta realizandu-se cu ajutorul autocarelor, autobuzelor, microbuzelor si autoturismelor.

O companie de succes integrandu-se de mai bine de 30 ani de activitate in categoria transporturilor de calatori, este firma de transport international de persoane Germano-Romana Mayer & Mayer.

Serviciile oferite de firma Mayer & Mayer in vederea transporturilor de persoane isi au destinatia (pornind din Romania), spre cele mai importante orase din Germania, Italia, Belgia, Olanda, Austria si Ungaria.

Pentru detalii si informatii suplimentare privind inchirierea unui mijloc de transport pentru deplasari interne sau internationale de persoane va rugam accesati rubrica contact.