Aflandu-ne pe o piata in continua expansiune, firma Mayer & Mayer datorita flexibilitatii si promptitudinii, oferta preturi ieftine pentru inchirierea de autocare pentru transportul intern sau international de persoane.

Calitatea serviciilor de inchiriat autocare la preturi mici oferite de firma Mayer & Mayer, au reusit si reusesc in continuare sa tina pasul cu multe firme de transport persoane satisfacand cerintele si dorintele clientilor nostrii care ne-au fost parteneri in calatoriile realizate.

Datorita experientei acumulate a celor peste 30 ani de activitate in efectuarea transporturilor de persoane Romania-Germania, am reusit inca de la inceput sa ne familiarizam cu cele mai importante orase din Germania.

La ora actuala serviciile de inchiriat autocare ce sunt puse la dispozitia dvs, au trecut printr-un proces complex de transformare si imbunatatire, menite sa va aduca importante avantaje si beneficii.

Daca sunte-ti in cautarea unor oferte ieftine de inchiriata autocar sau microbuz, angajatii firmei Mayer & Mayer sunt la dispozitia dvs pentru a va oferi suportul de care dvs aveti nevoie.

Detalii si informatii suplimentare se pot obtine la nr. de telefon: 0744262983 sau la adresa de mail: arminmayerreisen@yahoo.de