Firma SC Armin Mayer Reisen SRL va ofera servicii pentru inchirierea de autocare cu destinatia in peste 500 de localitati din Germania, reusind sa satisfacem cu succes dorintele si exigentele clientilor nostrii.

Serviciile de transport cu autocare inchiriate oferite de Firma Mayer & Mayer se definec prin incredere, comfort, siguranta si flexibilitate.

Bunele maniere sunt foarte importante pentru noi, la fel ca si discretia. In acest sens ne dorim ca pasagerii nostrii sa poata avea o calatorie relaxanta si o aparitie prezentabila.

Confortul autocarelor pus la dispozitia dvs pentru transportul persoanelor in Germania se caracterizeaza prin lux si confort.

Toate autocarele cu soferi oferite spre inchiriere sunt autocare moderne, echipate cu scaune rabatabile, echipament audio-video, bucatarie de bord, toaleta si aer conditionat.

Siguranta curselor se datoreaza in mare parte soferilor profesionisti, experimentati si specializati in domeniul transportului de persoane intern si international.

Pentru mai multe detalii privind inchirierea de autocare Romania-Germania va rugam accesati site-ul www.mayer-transport.ro sau trimiteti un mail pe: arminmayerreisne@yahoo.de