Firma de transport Mayer & Mayer va ofera servicii de calitate la preturi acceptabile, pentru inchirierea de autocar cu sofer in toata Europa.

Personalul firmei Mayer & Mayer va asigura intregul suport necesar in vederea deplasarii in diferite tari din Europa: Germania, Austria, Italia, Belgia, Olanda, Ungaria, Romania, s.a. in functie de cerintele si preferintele dumneavoastra.

Daca doriti o rezolvare imediata a problemelor legate de inchireierea de autocar, precum si a serviciilor de curierat Romania-Germania, noi, suntem la dispozitia dvs pentru a va oferii servicii de cea mai inalta calitate.

Toate autocarele ale firmei de transport persoane Mayer & Mayer sunt cotate la noile standarde ale U.E. in materie de dotari, confort si siguranta.

Datorita experientei acumulate a peste 30 ani de activitate in domeniu, practicand servicii de transport si inchiriere autocare, suntem una dintre cele mai importante firme de transport persoane din Romania.

Raspundem la cele mai diversificate cerinte si nevoi de deplasare ale persoanelor fizice si a firmelor ce doresc un serviciu de calitate si confort la preturi rezonabile.

Suntem onorati sa va raspundem prompt oricaror solicitari facute atat prin e-mail: arminmayerreisen@yahoo.de sau la nr. de Telefon: 0744262983.

Pentru mai multe detalii va rugam accesati rubrica contact.