Suntem o companie Germano-Romana de transport persoane

Principalele activităţi ale companiei noastre efectuează curse internaţionale în regim de linie regulată, având sediul central în judeţul Arad, situat la jumătatea distanţei dintre Bucureşti şi Viena, distanţe relativ mici de numeroase oraşe europene şi staţiuni montane.

Compania noastră, deţine la ora actuală un parc cu autocare de înaltă clasă, ARMIN MAYER REISEN specializat în transporturi internaţionale de călătorii pe linii regulate, dar poate fi şi partenerul de transport pentru programele turistice realizate de către firmă dumneavoastră.

Scurt Istoric

Originea companiei Mayer & Mayer provine dintr-o afacere familiară fondată în Germania, începând din anul 1984 la baza căruia aflându-se iniţiatorii Erna Mayer şi Johann Mayer.
Compania a prosperat datorită liniilor regulate de autocar care conectează România de Germania.

mayer-despre-noiActivităţile companiei s-au diversificat cu timpul, ajungând în prezent să acopere o gamă largă de servicii printre care enumeram: transporturi internaţionale de persoane, linii regulate de autocar, curse charter pe diverse trasee turistice din România şi Europa, excursii scurte spre destinaţii regionale şi locale, navete de transfer şi transport pentru participanţii la evenimente, conferinţe şi simpozioane organizate pe plan local şi regional. Cursele realizate în primii 5 ani de zile au fost efectuate de către Erna Mayer.

În calitate de operatori turism cererile clienţilor noştri sunt total diferite, ei căutând o companie de transport care să le ofere servicii de cea mai înaltă calitate. În decursul anilor, compania noastră şi-a creat o reputaţie solidă ca fiind una dintre cele mai bune companii naţionale şi internaţionale prestând astfel de servicii.

Vă aşteptam să călătorim împreună!