Firma SC Armin Mayer Reisen SRL cauta colaboratori (persoane fizice) pentru vanzare tichetelor de transport persoane pe ruta Romania-Germania-Romania

Firma SC Armin Mayer Reisen SRL, avand sediul principal in jud. Arad, com. Fantanele, nr. 144-145 cauta calaboratori (persoane fizice) pentru vanzarea tichetelor de autocar pe ruta Romania-Germania-Romania.

Colaborarea se face in baza unui contract de colaborare in care este precizat comisionul cedat de firma Armin Mayer Reisen SRL din pretul fiecarui tichet vandut pasagerului, respectiv procedura de vanzare a tichetelor si realizarea rezervarilor.

Viitorii colaboratori (persoanele fizice) pot vinde tichete pasagerilor din toata tara. In cazul pasagerilor care locuiesc in alte orase in care nu exista statii Mayer & Mayer, firma SC Armin Mayer Reisen SRL deconteaza costul deplasarii a pasagerului pana in cea mai apropiata statie Mayer & Mayer.

Pentru a deveni unul dintre colaboratorii nostrii va rugam sa completati formularul de inregistrare, urmand sa fiti contactati de unul dintre reprezentantii Mayer & Mayer.