Bun venit in Germania! Descoperiti avantajele unui voiaj european care se inscrie in traditia calatoriilor romano-germane in cadrul unui Weinheim-Iasi-transport cu autocarul derulat in conditii exclusive de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. Preturi atractive, destinatii ideale, flexibilitate in stabilirea rutelor si a destinatiilor, programe adaptate la exigentele si nevoile clientilor: iata avantajele unei calatorii marca Mayer.

 Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va conduce in nord-vestul landului Baden-Wurttemberg, un transport Weinheim-Iasi cu autocarul lasandu-va la cca 15 kilometri de Heidelberg si la 10 kilometri in directia nord-est de Mannheim.

Preturi personalizat al unor bilete de autocar Weinheim-Iasi isi merita cuantumul din perspectiva atuurilor oferite de programele noastre de voiaj: complexul Rhine-Neckar, supranumit Zwei-Burgen-Stadt, s-a dezvoltat ca gazda citadelei dumneavoastra aleasa ca optiune pentru un itinerariu complet, orasul fiind supranumit „urba celor doua castele” sau „fortarete”.

transport-persoane-germania-romania-2015 (10)

Windeck si Wachenburg, genereaza, alaturi de Odenwald, o triada castelana remarcabila, care da substanta protocolului de voiaj pentru care optati indiferent de maniera in care va consumati transportul: in scopuri personale, culturale sau antreprenoriale.

O rezervare bilet pe ruta Weinheim-Iasi este posibila accesand direct site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. Originile orasului vi se vor dezvalui treptat, amintind de datarea in codul Lorsch inca din 755, moment al inaugurarii unui adevarat complex cultural in randul caruia regasim: Castelul Windeck, zidit in 1100 pentru a proteja abatia Lorsch, Castelul Wachenburg, Piata Centrala, Schloss, institutia gazduind consiliul orasului, Exotenwald Weinheim, o zona a padurii omonime, pastrata in conditii de rezervatie naturala, gradina botanica Schau-und Sichtungsgarten Hermannshof.

Programul  last-minute Weinheim-Iasi  va ofera calatorii de ultim moment, realizate cu toate avantajele unui itinerariu prestabilit, dand dovada de profesionalism, confort si consecventa. La destinatie, puteti strecura in program o scurta vizita la Muzeul Weinheim care pastreaza exponate ale Ordinului Teutonilor dar si piese de arta contemporana.  

Un click va desparte, odata ajunsi pe site-ul nostru oficial, de completarea unui formular de rezervare online pe care il puteti completa in vederea obtinerii unui bilet de calatorie marca Mayer la preturi personalizate! Simplu si eficient: calatoriti din orice punct al Germaniei pentru a avea parte de un voiaj la cheie!