Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va ofera oportunitatea de a intreprinde la costuri favorabile un itinerariu romano-german de elita, la costuri ofertante, accesand programul Weinheim-Fagaras-transport cu autocarul.

 Aflat in nord-vestul landului Baden-Wurttemberg, in Germania, orasul oferit ca destinatie de vacanta- Weinheim, se inscrie in cadrul protocolului de transport Weinheim-Fagaras cu autocarul, oferindu-va posibilitatea de a lua cunostinta nu doar de capitalul sau turistic inedit, dar si de proximitatile care configureaza o posibilitate favorabila de prelungire a voiajului intreprins, citadela aflandu-se la cca 15 kilometri de Heidelberg si la 10 kilometri in directia nord-est de Mannheim.

 transport-persoane-germania-romania-2015

Cei care opteaza pentru achizitionarea unor bilete de autocar Weinheim-Fagaras trebuie sa aiba in vedere faptul ca destinatia se inscrie in triunghiul Rhine-Neckar, un complex geografic al carui nume de Zwei-Burgen-Stadt sugereaza deja cele trei componente care configureaza o dimensiune turistica de elita. Astfel, Orasul celor doua castele sau fortarete, Windeck si Wachenburg, creeaza, alaturi de Odenwald, un tinut castelan care ofera tuturor turistilor impresia autentica a burgurilor medievale de odinioara.

 Operand procesul de rezervare bilet pe ruta Weinheim-Fagaras accesand direct site-ul oficial al companiei prin economie de timp si de efort, aveti parte de toate sansele de a cunoaste direct istoria burgului german. Recunoscut prin codul Lorsch inca din 755, orasul isi creeaza o traditie turistica semnificativa, in portofoliul careia se inscriu cele mai importante obiective turistice: Castelul Windeck, construit originar in 1100 pentru a proteja abatia Lorsch, Castelul Wachenburg, Piata Centrala, Schloss, institutia gazduind consiliul orasului, Exotenwald Weinheim, o zona a padurii omonime, pastrata in conditii de rezervatie naturala, gradina botanica Schau-und Sichtungsgarten Hermannshof.

 Totodata, prin programul  last-minute Weinheim-Fagaras, puteti calatori catre destinatia dorita la preturi ofertante, indiferent de momentul ales, acest tip de protocol oferindu-va oportunitatea de a va bucura de un voiaj la cheie in conditii presante de timp.

 In masura in care programul de calatorie va ingaduie, va puteti bucura de Muzeul Weinheim care pastreaza exponate ale Ordinului Teutonilor dar si piese de arta contemporana.

 Completarea unui formular de rezervare online direct pe site-ul oficial al companiei va ofera posibilitatea de a calatori simplu si eficient catre destinatie, bucurandu-va de un sejur intreprins printr-un parc auto modern, complet utilat, evaluat la standarde internationale.

 Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va ureaza drum bun catre Germania!