Prin protocolul de calatorie Weinheim-Arad-transport cu autocarul derulat in conditii exclusive de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, aveti parte de un itinerariu complet, achitat la preturi accesibile si insotit de un sistem de discount generos, indiferent de momentul ales, catre unul dintre orasele pitoresti ale Germaniei.

Calatoriti alaturi de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL pana in nord-vestul landului Baden-Wurttemberg, un transport Weinheim-Arad cu autocarul constituind o oferta ideala in masura in care optati pentru prelungirea calatoriei dumneavoastra in imprejurimi, destinatia aflandu-se la 15 kilometri de Heidelberg si la 10 kilometri in directia nord-est de Mannheim.

Liceul Moise Nicoara Arad

Preturi ofertante, insotite de un sistem de discount expus in intregime pe site-ul nostru oficial, sunt achitate in vederea achizitionarii unor bilete de autocar Weinheim-Arad . Orasul, facand parte din complexul Rhine-Neckar, supranumit Zwei-Burgen-Stadt, poarta in constiinta legendara urbana denumirea de „citadela celor doua castele” sau „fortarete”.

In aceasta maniera Windeck si Wachenburg, genereaza, alaturi de Odenwald, un burg autentic in care constructiile castelane reprezinta principala atractie turistica.

La numai un click distanta, procesul de rezervare bilet pe ruta Weinheim-Arad este posibil accesand direct site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. Atestat prin codul Lorsch inca din 755, orasul a dezvoltat o traditie germana in plan cultural si spiritual semnificativa, valorificata prin expunerea unor puncte de atractie turistica precum: Castelul Windeck, construit in 1100 pentru a proteja abatia Lorsch, Castelul Wachenburg, Piata Centrala, Schloss, institutia gazduind consiliul orasului, Exotenwald Weinheim, o zona a padurii omonime, pastrata in conditii de rezervatie naturala, gradina botanica Schau-und Sichtungsgarten Hermannshof.

In intampinarea calatoriilor survenite inopinat in agenda dumneavoastra de lucru, echipa noastra de profesionisti a dezvoltat un plan de voiaj integrat protocolului  last-minute Weinheim-Arad.  Un parc auto modern, condus de un colectiv de profesionisti care apreciaza fiecare voiaj la standarde internationale, va ofera siguranta, confort si precizie in mibilitatea rutiera, indiferent de momentul ales pentru deplasare.

In masura in care programul de calatorie va ingaduie, va puteti bucura de Muzeul Weinheim care pastreaza exponate ale Ordinului Teutonilor dar si piese de arta contemporana.

Site-ul oficial al companiei noastre gazduieste un formular de rezervare online pe care il puteti completa in vederea obtinerii unui bilet de calatorie marca Mayer la preturi personalizate! Pentru un sejur de elita catre Germania, SC. Armin Mayer Reisen SRL va insoteste in orice punct ales de pe harta!