Catre orasul swabilor, Stuttgart, capitala tinutului Baden-Wurttemberg, pornesc cursele de autocar Targu Mures-Stuttgart, realizate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL in conditii turistice exceptionale, pentru un itinerariu romano-german de traditie.

 

O rezervare bilet pe ruta Targu Mures-Stuttgart va aduce aproape de Muntii Padurea Neagra, noua dvs destinatie de vacanta situandu-va in proximitatea raului Neckar, la cca 210 km N de Frankfurt, 220 km SE de Munchen si 1185 km de Arad. Totodata, rutele plecari Stuttgart sunt avantajoase din pricina conditiilor geografice sustinute de clima blanda, metropola germana aflandu-se la o ora distanta de Elvetia.

 

Prin ofertele lansate, compania noastra va ofera cursele de autocar Stuttgart-Targu Mures pentru o calatorie antreprenoriala, culturala si totodata generoasa din punct de vedere geografic, pana in apropierea Alpilor Schwabische de la marginea punctului de izvorare al Dunarii.

 

Cursele Targu Mures-Stuttgart sunt reputate pentru conditiile auto deosebite sub egida carora se desfasoara, dar si pentru frumusetea destinatiei care cuprinde peste 23 de districte dintre care cele mai prestigioase, din pricina criteriilor naturale si antreprenoriale sunt Bad Cannstatt, Mohringen, Stammheim, Feuerbach.

Peste 150000 de companii isi au sediul in Stuttgart, leaganul istoriei auto, unde Daimler si Maybach au scris inovatiile in domeniu, inventand motocicleta si automobilul pe patru roti. Bilete de autocar Stuttgart-Targu Mures sunt destinate unui public antreprenorial, majoritatea calatoriilor intreprinse dominand dimensiunea business. Totusi, un regim last minut Stuttgart-Targu Mures va poate oferi un traseu estetic al Galeriilor de stat, adapostind, pentru publicul amator de frumos, tablouri medievale si renascentiste, opere de Cranach, Holbein, Hals, Memling, Rubens, Rembrandt, Cezanne, Courbet si Manet.

 

Cele mai importante lucrari din secolul XX apar, in pur spirit postmodern, in Neue Staatgalerie : Braque, Chagall, de Chirico, Dalf, Kandinsky, Klee, Mondrian si Picasso va asteapta spre contemplare, accesand pentru o calatorie intelectuala si culturala site-ul nostru oficial in vederea completarii unui formular de rezervare online.

 

Pentru un voiaj de elita garantat, contactati echipa Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. Alaturi de noi, Stuttgart constituie un parcurs turistic si cultural accesibil, ofertant si competitiv in randul destinatiilor germane cele mai cunoscute in traditia transportului international de persoane.