Un oras romanesc din inima Moldovei este acum in directa legatura rutiera cu una dintre cele mai importante metropole germane, prin inaugurarea ofertelor de autocar Stuttgart-Suceava, gestionate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.

 

Cursele de autocar Stuttgart-Suceava debuteaza in randul itinerariilor romano-germane prin oferta de transport international de persoane inaugurata de compania noastra, pentru acestea aplicand o rezervare bilet pe ruta Suceava-Stuttgart in regim eficient si rapid, accesand direct site-ul oficial,

 

Prin plecari Stuttgart ajungeti in capitala tinutului Baden-Wurttemberg, la cca 210 km N de Frankfurt, 220 km SE de Munchen si 1185 km de Arad.

 

Nucleul orasului, Stuttgart-Mitte, va asteapta cu o oferta estivala care vine in intampinarea promenadelor pe care le puteti face in regiunile naturale, precum U Verde, celebrul complex de parcuri si gradini, intins de la la frontalul Palatului Nou, incluzand celebrul Parc al Trandafirilor si Wilhelma, gradina botanica si zoologica a orasului.

Cursele Stuttgart-Suceava va conduc catre un oras german atipic, in care simbolurile urbane se impletesc cu istoria castelana, semnificativa pentru resorturile culturale, si cu peisajul arhitectural de sorginte baroca. Rutele Suceava-Stuttgart va ofera prilejul de a contempla Kunstgebaude, cladirea pentru arta, respectiv Piata Palatului, realizata de T. Fischer.

 

Bilete de autocar pe ruta Stuttgart-Suceava va conduc intr-o calatorie marca Mayer la costuri ofertante, accesibile, la destinatie turistii avand oportunitatea de a cunoaste direct farmecul unor monumente precum : Palatul Vechi, Palatul Nou, Vechea Cancelarie, Statuia Marelui Schiller, marginite de Hala (piata) Art Nouveau a orasului (Markthalle) si Stiftskirche (Biserica Sfintei Cruci).

 

Site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. cuprinde intregul protocol de calatorie precum si grila de preturi pentru regimul last minut Stuttgart-Suceava, grupurile organizate, copiii, elevii, studentii, pensionarii si cadrele didactice avand discounturi garantate. Pentru oferta noastra de transport va invitam sa completati un formular de rezervare online, calatoriile pana in tara de bastina a lui Hegel sau a lui Schiller realizandu-se indiferent de intervalul orar ales in conditii europene, de confort, siguranta si eficienta.

 

Multumindu-va pentru alegerea facuta, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. va ureaza calatorie placuta. Alaturi de noi drumul catre Germania, prin cursele de autocar Stuttgart-Suceava sunt realizate in conditii de maxim confort si siguranta !